Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 10 Maj | Atletico Madrid – Real Madrid

Speltips 10 Maj | Atletico Madrid – Real Madrid

Inga kommentarer

Dags för returmöte i Madrid efter att första matchen slutat med en komfortabel 3-0 vinst till Real Madrid med en storspelande Cristiano Ronaldo som lyckades göra alla tre målen för Real. Som ni förstår själva har Atletico Madrid inte en lätt uppgift att vända detta, och att dom lyckas är heller inget vi tror på.

Däremot finns det en del andra intressanta spel inför denna matchen som vi har tagit en extra titt på, ett av dessa är oddsen för kort i matchen. Där vi tror det kan bli riktigt frustrerat hos hemmalaget om matchen inte går deras väg och dom är på väg ur Champions League. Det har vi sett i derbyn mellan dessa två lagen tidigare, även i förra matchen där Atletico drog på sig tre varningar.

Ett eller fler mål insläppta ikväll kan göra att spelarna inte bryr sig längre, då dom inte riskerar någon avstängning om dom ändå inte går vidare i Champions League.

Spel: Hemmalaget över 3.5 kort totalt
Odds: 1.91 @ Nordicbet
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Någon som vi nämnde tidigare var att Ronaldo gjorde hela tre mål i första mötet för en vecka sedan, och hur sjukt det än kan låta så gjorde faktiskt Ronaldo även tre mål i senaste mötet på Atleticos hemmaplan Estadio Vicente Calderón den 19 November 2016 i La Liga. Så ni förstår att detta är en spelare som njuter av att spela mot Atletico och självklart sätter han skräck i hela Atleticos försvar.

Ikväll måste hemmalaget trycka på allt framåt för att vända 0-3 och det kommer bli chans på flera kontringar där Ronaldo alltid är redo. Kvällens spel kommer vara lite av en chansning men känns ändå inte helt omöjlig.

Spel: Ronaldo gör minst två mål i matchen.
Odds: 5.00 @ Nordicbet
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Känner ni er något fegare och bara vill spela på att han gör minst ett mål i matchen så finns det hyfsat odds för även det. Detta är självklart något som har större chans att gå in så ska du spela en större summa kan detta vara mer spelvärt och med mindre risk.

Spel: Ronaldo, målgörare i matchen.
Odds: 2.30 @ Nordicbet
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Vi har också funnit ett extra intressant spel och väljer därför att uppdatera denna reken, spelet det handlar om är att vi tror att det kan bli en hel del mål i andra halvlek då eventuellt hemmalaget måste trycka fram allt dom har för att göra mål.

Spel: Över 1.5, 2  i andra halvlek.
Odds: 2.05 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

 

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked