Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 10 Maj | BATE Borisov – Isloch Minsk

Speltips 10 Maj | BATE Borisov – Isloch Minsk

Inga kommentarer

Ibland dyker det upp intressanta matcher i ligor som inte är speciellt kända för Svenska spelare. I detta fallet rör det sig om Vysshaya Liga i Vitryssland där serieettan BATE Borisov tar emot näst sista laget i serien Isloch Minsk.

Isloch Minsk tillsammans med Naftan fick starta serien med -7 respektive -5 poäng, varför är vi inte helt klara över men antagligen på grund av dålig ekonomi eller andra bekymmer. Oavsett så valde Vitryska fotbollsförbundet att straffa dessa två lagen, på grund av detta ligger Isloch Minsk riktigt illa till och det blir inte bättre av att dom inlett säsongen med fem förluster och en vinst senast hemma mot Brest som också ligger till i de nedre regionerna av tabellen.

BATE Borisov däremot går som tåget och har fyra vinster och två oavgjorda, på hemmaplan är dom starka och där har de vunnit tre av tre möjliga matcher. Ikväll är det verkligen två helt olika lag som ställs mot varandra, två lag som är inne i helt olika faser och att BATE inte går segrande ikväll ser vi som nästintill omöjligt. Frågan är bara med hur många mål….

Vi tror att BATE kommer vinna med minst två bollar då de är ett mycket spelskickligare lag än Isloch Minsk, fördel är det också av att spela på hemmaplan där hemmalaget visat sig vara mycket starka under säsongsinledningen. Därför väljer vi att spela följande:

Spel: BATE Borisov -0.5,-1
Odds: 1.75 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

 

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked