Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / SPELTIPS 12 April | Champions league kväll

SPELTIPS 12 April | Champions league kväll

Inga kommentarer

Ikväll är det dags för Champions league och dessvärre är det inte dags för två matcher som det brukar vara utan tack vare ett terrordåd mot Dortmunds spelarbuss så spelas tre matcher ikväll.

Det är dags för kvartsfinal och åtta lag återstår, igår spelades första matchen av två i mötet mellan Juventus -Barcelona, en match som hemmalaget dominerade totalt från start och vann med hela 3-0. Något som Barcelona får svårt att vända om dom inte har UEFA och domarna med sig som i sista matchen mot PSG.

Ikväll kommer vi gå igenom alla tre matcherna och ge dig tre stycken speltips, dessa kan du välja att köra som singlar eller välja att kombinera hur du vill. Kanske du bara behöver lite inspiration.

Första matchen ikväll är mötet mellan Dortmund och Monaco, matchen som egentligen skulle spelas igår. Monaco som leder Franska högstaligan möter ett Dortmund som ligger fyra i Bundesliga där man kämpar för att nå en Champions League placering inför nästa säsong. Dortmund kommer från en riktig smällförlust mot Bayern München där man åkte på hela 4-1. Vi tror att Dortmund kommer komma ut som ett skakat lag ikväll med tanke på terrorattacken mot deras spelarbuss igår, ett lag som inte har kunnat hämta sig fullt ut och som egentligen behövt en något längre paus från att spela denna matchen. Därför väljer vi följande spel på denna matchen:

Spel: X2
Odds: 2.65 @ PAF & 2.60 @ Nordicbet

Andra matchen ikväll är mötet mellan Atletico Madrid och Leicester, där två väldigt defensivt bra lag möts. Eftersom detta är första mötet av två så tror vi båda lagen kommer spela väldigt defensivt och att det inte blir ett speciellt målrikt möte. Därför väljer vi följande spel på matchen.

Spel: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 1.84 @ PAF & 1.82 @ Nordicbet

Tredje matchen ikväll är mellan två storklubbar och några av Champions leagues ledande fotbollsklubbar. Bayern München möter Real Madrid i den på förhand största matchen hittills i Champions league, Bayern München har haft det tufft mot Real Madrid på senare år och mycket talar för att de blir tufft även denna gången. Två storklubbar som går väldigt bra i respektive liga och som vanligt är med och krigar om guldet eller i Bayern Münchens fall i stort sett redan säkrat ligaguldet med flera omgångar kvar. Sista spelet ikväll kommer bli ett litet chansspel och därför väljer vi att spela följande.

Spel: Pengarna tillbaka vid oavgjort, vinst Real Madrid
Odds: 3.30 @ PAF & 3.30 @ Nordicbet

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked