Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 12 Maj | Troyes måste vinna mot Reims för att nå Ligue 1

Speltips 12 Maj | Troyes måste vinna mot Reims för att nå Ligue 1

Inga kommentarer

Franska Ligue 2, alltså motsvarigheten till Svenska Superettan är inne i sin slutfas. Det återstår endast två omgångar och endast de två topp placerade lagen i tabellen kommer ta steget upp till Ligue 1 där storlag som PSG, Monaco och Lyon redan spelar. Just nu har vi Strasbourg och Amiens som etta och tvåa i Ligue 2, dock är det mycket jämnt och på samma poäng som Amiens hittar vi Troyes. Amiens som har 14+ i målskillnad mot Troyes 13+, så ni inser hur tight och spännande det är i toppen och hur viktiga tre poäng är för hemmalaget ikväll.


Bortalaget Reims har en minimal chans att kunna ta sig till en topp två placering men då krävs ett mirakel och det vet dom nog själva om, eftersom dom ligger på 55 poäng så blir det väldigt svårt och kräver två vinster och att lagen ovanför förlorar. Men knäcken mot laget kom nog förra veckan när man på hemmaplan lyckades förlora med 0-2 mot seriens tredje sämsta lag Orleans som även dom kämpar om viktiga poäng för att klara sig kvar i serien. Denna förlusten skulle vi säga avgjorde hela säsongen för Reims som i stället för att vara med i toppen och slåss om uppflyttning platserna hamna i ingenmansland.

Troyes kommer starka från en vinst och Reims nedbrutna efter att ha förlorat på hemmaplan mot ett bottenlag. Om vi kollar på tidigare möten mellan dessa två lagen kan vi se att Troyes slagit Reims fyra gånger i rad på hemmaplan, även om matcherna vi pratar om är från 2011, 2013 och 2016 så visar det ändå att det inte är enkelt att åka till Stade de l’Aube i Troyes och plocka poäng.

Ikväll hoppas och tror vi att hemmalaget plockar hem de viktiga poängen som krävs för att hänga med i topp racet, vi tror att vi kommer få se ett riktigt hungrigt lag som kommer kriga på planen. Tänk själva efter att ha spelat trettiosex matcher och veta att enbart två återstår som kan avgöra om du får möta Ligue 2 lag nästa säsong eller ställas mot Frankrikes stora giganter i Ligue 1. För att inte tala om de bonusar och löneförhöjningar som spelare får om dom klättrar från andraligan upp till förstaligan.

Bli inte förvånade om Adama Niane avgör matchen idag för Troyes!

Spel: 1 (Troyes att vinna matchen)
Odds: 1.80 @ Nordicbet | 1.80 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

 

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked