Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 12 Oktober | CL damer | Glasgow City – BIIK Kazygurt

Speltips 12 Oktober | CL damer | Glasgow City – BIIK Kazygurt

Inga kommentarer

Ikväll klockan 20:00 är det dags för returmöte i 16-delsfinalen mellan Glasgow City som tar emot BIIK Kazygurt, första mötet mellan dessa lagen spelades den 4 Oktober och slutade med en 3-0 seger för BIIK Kazygurt som i andra halvlek körde över bortalaget fullständigt. Ikväll ska det alltså avgöras och det krävs alltså en 3-0 vinst för hemmalaget för att ens få till en förlängning, och med tanke på att Glasgow för tillfället är inne i en formsvacka med hela sju matcher förlorade på raken i Champions League så är det inte mycket som talar för att man ska vända på detta och ta sig vidare.

BIIK Kazygurt å andra sidan är riktigt formstarka just nu och vi tror inte att dom kommer riskera något och gå på halvfart i denna matchen trots att man har med sig en tremåls vinst från hemmamatchen. BIIK Kazygurt går desto bättre i Champions League och har för tillfället fyra raka segrar, visst det blir tufft för laget att ikväll åka till Skottland och vinna matchen men vi tror däremot att man som sämst får med sig ett oavgjort resultat.

Att bortalaget vinner eller att det blir oavgjort ger finfina 2.04 hos Nordicbet, detta är ett spel som vi tycker känns riktigt spelvärt och kommer köra på i kvällens avgörande match. Skulle ni känna er något modigare inför denna matchen så finns odds på att bortalaget vinner till 4.35 och hela 5.25 hos Bet365, men vi väljer att spela dubbelchansen x2.

Spel: Oavgjort eller BIIK Kazygurt vinner matchen
Odds: 2.04 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked