Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 12 September | Champions League | Manchester United – Basel

Speltips 12 September | Champions League | Manchester United – Basel

Inga kommentarer

Intressant match när Champions League gruppspelet drar igång, från start ikväll så får vi se Victor Nilsson Lindelöf som tränaren José Mourinho tror passar bättre i CL än Premier League då spelet kommer bli mer likt det som han är van med från Portugisiska ligan. Manchester United som förra säsongen vann Europa League har öppnat säsongen i PL riktigt fint med fyra omgångar spelade och leder just nu serien med tio poäng och något bättre målskillnad än stads konkurrenten Manchester City.

Ikväll så kommer Basel från Schweiz på besök och det är inte första gången som dessa två lagen möts i CL på 2000-talet, faktum är att dessa två lagen har mötts fyra gånger sedan 2002. Basel som hunnit spela sju matcher så här långt i ligan ligger på en tredjeplats efter att senaste tre matcherna i ligan endast lyckats skrapa ihop två poäng av nio möjliga så formen är kanske inte den bästa just nu. Vem vet kanske har spelarna lagt lite för mycket fokus på CL som drar igång och har svårt att tagga till ordentligt i ligan.

Om vi ska jämföra dessa två lagen så är det tydligt att United är det lag som på pappret är det helt klart bästa laget, klubben har satsat enorma pengarna inför denna säsongen och vi tror att man kommer kunna utmana ordentligt i årets upplaga av CL. Även om Basel är ett bra lag så går det inte att jämföra med det bygge som United har byggt upp senaste åren och man kommer få det tufft i kvällens match som spelas på ett fullsatt Old Trafford med ett par tusen supporter till Basel.

Spelet som vi tänkte satsa våra pengar på ikväll är ett målspel där vi tror att det kommer bli en hel del mål i matchen för Manchester united, minst tre stycken. Ett par resultat som vi tror mycket på ikväll är antingen 3-1 eller 3-0, Basel kommer ha väldigt svårt att stå emot Uniteds vassa offensiv som för tillfället öser in mål. På United fyra inledande matcher i PL så har laget gjort hela tolv mål framåt och är mest effektiva i hela ligan och vi hoppas självklart att denna fina målformen fortsätter i CL.

Just nu får alla medlemmar hos Nordicbet ett gratis live spel värt 100 kronor + en 50 kronors casino bonus när man spelar 100 kronor på valfri Champions League match. Varför inte spela 100 kronor på denna matchen och njuta av lite extra gratis pengar.

Spel: Manchester United över 2.5 mål
Odds: 2.10 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked