Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 13 September | Feyenoord – Manchester City & Porto – Besiktas

Speltips 13 September | Feyenoord – Manchester City & Porto – Besiktas

3 Kommentarer

Detta inlägget består av två stycken speltips från två stycken Champions League matcher som spelas klockan 20.45 ikväll, den ena matchen är den mellan Feyenoord och Manchester City och den andra är den mellan Porto och Beşiktaş.

Detta är två heta matcher som hamnar lite i skuggan av storlagen ikväll, en spännande nyhet är att Feyenoord nyligen värvade Sam Larsson från SC Heerenveen och att han i debuten förra matchen efter att ha hoppat in i matchminut 68′ gjorde ett enkelt mål i 93’e och stängde matchen som slutade med vinst 2-4. Om han får starta ikväll är tveksamt men vi är inte alls förvånade om en av Holländska ligans största talanger får hoppa in även ikväll och kan ställa till en hel del bekymmer för Manchester Citys försvar. Vi tror att det kommer bli en jämn match och att Feyenoord med sina fantastiska supportrar i ryggen kommer kunna chocka Manchester City och förhoppningsvis få med sig minst en poäng från denna matchen.

Spel: Feyenoord – Manchester City, dubbelchans 1X
Odds: 3.45 @ Mobilebet | Du får 100 kronor gratis utan insättning + Sätt in 300 kronor spela med 900 kronor
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Den andra matchen som vi tänkte spela på ikväll är som sagt den mellan Porto och Beşiktaş, hemmalaget som just nu går extremt bra i ligan och leder på 15 poäng har tolv gjorda mål framåt och noll insläppta efter fem omgångar. En spelare som verkligen sticker ut i Portos lag är Vincent Aboubakar som gjort hela fem mål på fem matcher, men på grund av avstängning så missar han matchen ikväll mot sitt gamla lag där han spelade när han fick sitt röda kort tidigare i år. För Portos skull är det verkligen dags för Moussa Marega att kliva fram och prestera idag när han får klara sig utan sin anfallskollega, detta är något vi tror han han kommer göra och att han gör mål i matchen tycker vi känns mycket spelvärt. Tre mål på fem ligamatcher och en femteplats i Portugisiska skytteligan visar att han är på gång.

Spel: Porto – Beşiktaş, Moussa Marega gör mål i matchen
Odds: 2.40 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Rygga våra speltips som två separata singlar eller spela som en dubbel vilket ger hela 8.28 gånger pengarna.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

3 Kommentarer

  Hampus skriver:

  Synd med spelet på feyenoord ! Ryggade rakt av , men Sam Larsson hade inte sin bästa dag … hade annars kunnat vara riktigt farlig mot citys back linje ! Jobba på grabbar ryggar varje dag =)

  Gambling Is Life skriver:

  Ryggade feynoord men ”draw no bet” blev glad idag när jag såg 4-0 men sen var det city som vann med 4-0 fy fan vilken otur ? Hur kunde dom förlora med 4 mål ?? Nån måste av gå frågan är vem?

  Lägg upp nya spel idag så vi kan vinna tillbaka det som förlorades igår tack ?

  Robin | Rekar.nu skriver:

  Nya spel uppe idag, nu tar vi nya tag efter gårdagen!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked