Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 14 Augusti | Västkustderbyt El Västico | IF Elfsborg – IFK Göteborg

Speltips 14 Augusti | Västkustderbyt El Västico | IF Elfsborg – IFK Göteborg

Inga kommentarer

Då är det dags igen, västkustderby mellan IF Elfsborg och IFK Göteborg. Två lag som gått lite upp och ner denna säsongen där IFK Göteborg just nu får ses som det formstarkaste laget, frågan man ställer sig är dock om Blåvitt för första gången på tolv år ska lyckas ta full pott i Borås. Båda lagen placerar sig i mitten av tabellen på en nionde respektive tionde plats men med tanke på hur jämn serien är i år så finns fortfarande chansen för båda lagen att knipa en så viktig Europaplats och rädda säsongen som för båda lagen får ses som underkänd så här långt.

Möten mellan dessa lagen genom åren har visat tydligt att det inte är lätt för bortalaget att åka hem med seger, faktum är att vi får titta tillbaka ända till år 2005 där Elfsborg besegrade Blåvitt borta i cupen och Blåvitt besegrade Elfsborg i Allsvenskan. Det som är lite intressant och som också visar sig på statistiken senaste fyra inbördes mötena är att matcherna har slutat oavgjort, detta är någon vi tror på i kvällens match också då det är två mycket jämna lag som möts. Och ska vi gå på känslan så säger den att 1-1 är det slutresultatet vi kommer få se i kvällens match.

Därför är det kanske inte så svårt att lista ut att vårt första speltips från denna matchen kommer att vara följande..

Spel: Oavgjort resultat, X
Odds: 3.70 @ Nordicbet | 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Ett annat spel som vi tycker känns mycket spelvärt ikväll är det att de blir mycket hörnor i matchen, ser vi tillbaka på Elfsborgs senaste hemmamatcher så är det väldigt vanligt att det blir över tio hörnor varje match. I några av matcherna en bra bit över femton hörnor. Och i en match av denna dignitet som El Västico faktiskt är så brukar det förekomma en hel del situationer som leder till hörnor. Räkna med att du får se två lag som går för seger men förhoppningsvis räcker det inte hela vägen för något av lagen och det slutar oavgjort.

Spel: Över 10 hörnor i matchen
Odds: 2.05 @ Scandibet (Nytt spelbolag!) | Sätt in 1000 kronor spela på matchen med 2000 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Väljer du att rygga ett eller båda våra speltips så önskar vi dig all lycka!

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked