Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 17 Maj | SG Flensburg-Handewitt – TVB Stuttgart

Speltips 17 Maj | SG Flensburg-Handewitt – TVB Stuttgart

Inga kommentarer

Om knappt 30 minuter är det match i Tyska handbollsligan mellan serieledarna SG Flensburg-Handewitt som tar emot fjortondeplacerade TVB Stuttgart. Detta är en match mellan ett av Europas bästa handbollslag och ett annat som inte har mycket att skryta om. Flensburg som krigar i toppen mot lag som Rhein-Neckar, Kiel, Fuchse Berlin och SC Magdeburg tror vi ser denna matchen som en bra chans att bättra på sin målskillnad. På 28 matcher i ligan har hemmalaget lyckats göra hela 868 mål vilket är klart bäst av alla lagen, bortalaget däremot har endast lyckats göra 686 mål vilket gör dom till det laget som har minst mål framåt denna säsongen.

Det finns mycket som talar för att denna matchen kommer sluta med en mycket komfortabel seger för hemmalaget ikväll och vi tror självklart stenhårt på det. Frågan är bara med hur stora siffror, tar vi en snabb titt tillbaka på inbördes möten så har dessa lagen mötts tre gånger senaste åren och alla möten har slutat med storsegrar för Flensburg.

 

27.11.16 BUN TVB Stuttgart Flensburg-H. 28 : 46
29.05.16 BUN TVB Stuttgart Flensburg-H. 18 : 28
30.09.15 BUN Flensburg-H. TVB Stuttgart 34 : 19

Det finns alltid en risk att man går in för hårt i en sån här match och tror att det ska bli en vrålseger, det är mycket möjligt att det är så det blir ikväll dock väljer vi att lägga oss på den ”säkra sidan” och spela ett något riskfriare spel.

Spel: SG Flensburg-Handewitt – TV Bittenfeld : Handikapp (0 : 7.5) Vinst hemmalaget
Odds: 1.85 @
Nordicbet | 1.81 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

 

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked