Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 18 April | Allsvensk stormatch | Djurgårdens IF – Malmö FF

Speltips 18 April | Allsvensk stormatch | Djurgårdens IF – Malmö FF

Inga kommentarer

Ibland räcker det att hålla ett speltips kort och koncist, det är så vi kommer hålla det inför kvällens stormöte mellan Djurgårdens IF och Malmö FF. Som de flesta på förhand förstår så är det en mycket svår match att tippa utfallet på då det är två klubbar som visat sig vara mycket bra men också inte riktigt ha kommit igång hittills under årets Allsvenska säsong.

Vi har dock kikat igenom ett stort antal spelalternativ inför denna matchen och det är ett spel som vi fastnat för speciellt mycket. Det gäller antal kort i matchen, vilket vi tror kan bli en hel del av eller åtminstonde fem stycken.
DIF mot MFF är en match fylld av förväntningar och det är verkligen två av Allsvenskans vassaste lag som ställs emot varandra ikväll och det hör inte till ovanligheterna att det förekommer en hel del fula tacklingar och annat som bidrar till en hel del kort. Förra mötet på Tele2 Arena 2017 slutade med hela sju stycken kort och ingen har väl glömt det sista röda kortet som Marcus Rosenberg drog på sig.

Dessutom är detta en förmatch inför den stora cupfinalen som ska spelas på Tele2 Arena 10 Maj, räkna med två lag som inte viker ner sig och kommer försöka visa vilka som bestämmer.

Speltips: Över 4.5 kort totalt i matchen (Gula/röda)
Odds: 2.20 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked