Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 18 April | Serie A | Hellas Verona – US Sassuolo

Speltips 18 April | Serie A | Hellas Verona – US Sassuolo

Inga kommentarer

Två bottenlag möter ikväll varandra i ett Serie A som går mot sitt slut, det är extremt viktiga poäng på spel och vi ska alla vara medvetna av att Hellas Verona som ligger näst sist i tabellen trots det är ett bra lag speciellt på hemmaplan där man har tre vinster på fyra senaste hemmamatcherna. US Sassuolo är inte ett lag som ska underskattas på grund av de fina resultat man fått med sig senaste matcherna dock så tror vi att hemmalaget få med sig minst ett kryss i kvällens match.

Det är tydligt att Sassuolo är ett lag som har mycket svårt att vinna på bortaplan trots att man fått med sig en hel del oavgjorda resultat denna säsongen, fjärde mest i ligan för att vara exakt.

Varje poäng är extremt viktigt för båda lagen men kanske speciellt Verona som ligger i en extra knivig situation, kanske får vi till och med se en seger för hemmalaget ikväll. Vi fegar dock lite och sätter 1X till fina 1.83 gånger pengarna.

Speltips: Dubbelchans: Hellas Verona vinst eller oavgjort
Odds: 1.83 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked