Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 18 Maj | Exeter – Carlisle | Målkalas förväntas i League Two

Speltips 18 Maj | Exeter – Carlisle | Målkalas förväntas i League Two

Inga kommentarer

Kvällens speltips hade egentligen tänkt handla om matchen mellan IFK Göteborg och AIK men som redan hela Sverige vet så är den matchen inställd på grund av hot mot en AIK-spelare för att få matchen fixad. Detta är den smutsiga sidan av betting och vi hoppas att vi slipper se liknande fall i framtiden inom Svensk fotboll även om mycket talar för att det bara kommer eskalera då resurserna inom polisen inte räcker till för att lösa denna typen av fall.

Vi har fått hitta en annan intressant match att spela på denna kvällen, och den hittar vi i slutspelet League Two i England mellan Exeter och Carlisle . Detta är den andra matchen av två stycken och första mötet slutade hela 3-3 den 14/5, och gav ett bra utgångsläge för speciellt hemmalaget Exeter som gjorde hela tre mål på bortaplan.

Eftersom detta är semifinal så kommer båda lagen kriga för fullt för att nå finalen där de får möta antigen Blackpool eller Luton och har chansen att klättra upp en serie in i finrummet och League One där något mer kända klubbar redan spelar och ekonomin för klubben kan stärkas något om man går upp en serie.

Vi har kollat tillbaka på tidigare möten mellan dessa lagen och kan se att väldigt ofta så blir det mycket målrika matcher. Om vi kollar på lagens fem senaste matcher så har det slutat väldigt målrikt även där så det är mycket som talar för att det blir att åka av ikväll igen.

Senaste inbördes möte:
14.05.17 LT Carlisle – Exeter 3 : 3
06.05.17 LT Exeter – Carlisle 2 : 3
19.11.16 LT Carlisle – Exeter 3 : 2
12.03.16 LT Exeter – Carlisle 2 : 2

I denna matchen kommer vi spela på att det blir en väldigt målrik match, vi har tagit fram två stycken alternativ för den som vill ta det lite försiktigare. Vi på Rekar.nu kommer köra stenhårt på över 3.5 mål men även över 2.5 mål finns till ett lägre odds, självklart finns det även spel på färre och fler mål i matchen.

Spel: Antal mål i matchen: Över 3.5
Odds: 2.40 @
Nordicbet | 2.45 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Spel: Antal mål i matchen: Över 2.5
Odds: 1.58 @
Nordicbet | 1.60 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked