Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / SPELTIPS 19 April | Barcelona – Juventus & Monaco – Dortmund

SPELTIPS 19 April | Barcelona – Juventus & Monaco – Dortmund

Inga kommentarer

Dags för ännu en het Champions League kväll, om ett par timmar är det dags för fyra stora lag att göra upp om de två kvarvarande semifinal platserna, Real Madrid och Atletico Madrid knep varsin igår. Gårdagens matcher var mycket intressanta efter att Real Madrid kvalificerat sig på grund av ett par allvarliga domarmissar som ledde till att dom kvalificera sig efter förlängning, vad vi kunde se handlade det om två offsidemål och ett felaktigt rött kort som tilldelades Bayern Munchen. Fotboll är som det är men man börjar undra när de Spanska storlagen alltid lyckas få med sig kontroversiella domslut av någon anledning..

Nåja dags att prata om kvällens matcher..

Den första matchen vi ska prata om är Barcelona – Juventus som slutade i total förnedring för Barcelona likt matchen mot PSG på Parc des Princes för ett par månader sedan. Juventus fullkomligt spelade ut ett blekt Barcelona som inte hade mycket att säga till om och matchen slutade hela 3-0 till Juventus. Ikväll är det dags för returen och vi väntar oss ett väldigt offensivt Barcelona och som vanligt ett par domare som ger hemmalaget enorma fördelar.

Det finns mycket intressant att spela på denna kvällen och även om man någonstans inombords tror att Barcelona kommer fixa detta trots 0-3 i baken så känns det inte spelvärt. Något som dock känns spelvärt ikväll är att Juventus får över 3.5 kort totalt i matchen, Juventus kommer kriga som djur för att inte tappa det komfortabla utgångsläget som dom fixade på hemmaplan kommer antagligen få göra ett par fula tacklingar för att stoppa barcelonas extremt kvicka offensiv.

Spel: Juventus över 3.5 kort i matchen.
Odds: 2.20 @ PAF
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Den andra matchen ikväll är mötet mellan Monaco – Borussia Dortmund, där hemmalaget tar emot ett Dortmund som förra veckan var med om ett terrorattentat riktat mot deras spelarbuss och som gjorde att första mötet fick skjutas fram en dag. En match som enligt oss kanske skulle skjutits fram något längre så att spelarna fick lite mer tid att bearbeta det som hände laget föregående dag. Om vi ska prata om förra mötet så fick vi se ett bortalag som öste på ordentligt i första halvlek och som ledde med (bara) 0-2 efter 45 minuter trots en missad straff. Andra halvlek kom Dortmund tillbaka något och lyckades göra ett par baljor men det räckte inte i och med Monacos 1-3 mål i 79e. Summa summarum kändes Monaco som det bättre laget och vi blev något överraskande att oddset var hela 6 gånger pengarna på Monaco och i vårt CL speltips från förra veckan valde vi att spela X2 på Monaco som enkelt gick in.

Ikväll tror vi på en liknande matchbild men med ett mer jagande Dortmund som kommer lämna stora luckor i sin defensiv vilket kommer öppna för en del kontringar för Monaco som är väldigt effektiva framåt. Det vi dock väljer att spela på ikväll är ett hörnspel, förra mötet fick Dortmund hela 7 hörnor medan Monaco enbart lyckades kamma hem en enda hörna. Eftersom vi tror att Dortmund kommer ligga på ganska hårt denna matchen och att Monaco får försvara sig och gå på kontringar så spelar vi att bortalaget får över 6.5 hörnor i matchen.

Spel: Dortmund över 6.5 hörnor.
Odds: 2.00 @ Nordicbet
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked