Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 19 Augusti | Botten mot toppen | AFC Eskilstuna – Malmö FF

Speltips 19 Augusti | Botten mot toppen | AFC Eskilstuna – Malmö FF

Inga kommentarer

Projektet AFC Eskilstuna (tidigare Väsby IK, Café Opera, Väsby United och Athletic FC) har inte riktigt gått som klubbens ordförande och ägare Alex Ryssholm hade tänkt sig och laget ligger nu sist i Allsvenskan efter en mycket svag säsong. Laget som endast lyckats skrapa ihop åtta poäng denna säsongen ligger absolut sist i Allsvenskan och kommer få det riktigt tufft att klättra uppåt i tabellen trots att dom har en ganska fin trupp. Malmö FF å andra sidan har i stort sett redan säkrat guldet (tror många) med hela elva omgångar kvar. Denna säsongen har man verkligen märkt vilken klasskillnad det är på MFF och övriga Allsvenska lag, MFF som klubb har skapat en otrolig vinnarmentalitet och just nu så går klubben som tåget och man vinner verkligen allt.

Senaste matchen för Malmö FF så körde man över Kalmar FF med hela 6-0, något som får anses som ovanligt denna säsongen där laget oftast vinner med bara 1-2 mål. Men kanske är detta starten på när laget på allvar drar ifrån alla andra lag i tabellen. Idag så möter man som sagt seriens absolut sämsta lag som endast har en vinst och fem oavgjorda matcher i år, men är det ett lag som MFF har haft svårt med så är det just AFC Eskilstuna. Tidigare i år så möttes lagen i en träningsmatch där AFC besegrade MFF med 0-1 och för lite över en månad sedan så möttes lagen på Malmö Stadion där faktiskt AFC ledde i halvlek med tappade till 3-2 i andra halvlek.

Som vi tidigare var inne på så ser vi ett tydligt mönster att MFF inte kör över lag om man bortser från förra hemmematchen mot Kalmar FF där man var en man mer i över sextio minuter. Att AFC tänder till extra i en match som denna och att man kämpar för viktiga poäng är något som är solklart och som gör att vi inte tror att tabellettan kör över tabelljumbon idag. Det har som sagt visat sig att AFC är svåra motståndare för MFF och vi tror det blir svårt för bortalaget ikväll, det luktar kryss lång väg och i värsta fall en uddamålsvinst för MFF. Att MFF också saknar sin viktiga lagkapten Marcus Rosenberg som är avstängd efter en mycket ful armbåde i matchen mot DIF gör att vi tror att det blir en jämn match idag.

Spel: AFC Eskilstuna – Malmö FF : Handikapp (2 : 0) vinst AFC 
Odds: 1.79 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked