Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 19 Maj | Handboll Bundesliga | GWD Minden – Hannover-Burgdorf

Speltips 19 Maj | Handboll Bundesliga | GWD Minden – Hannover-Burgdorf

Inga kommentarer

Detta speltipset kommer hållas kort då det skrivs väldigt sent, imorgon är det dags för omgång 30 i Tyska handbolls Bundesliga och mötet står mellan två stycken lag som ligger ganska exakt i mitten av tabellen. Att dom ska nå några topplaceringar är inte möjligt men dock finns fortfarande chans att dras ner i bottenträsket även om de har en del poäng till godo. Känslan säger att båda dessa lagen bara vill spela av denna säsongen och inte känner sig speciellt oroliga.

Inget av dessa lagen är inne i en speciellt bra form men om vi kollar på båda lagen så kan vi se att bortalaget Hannover-Burgdorf är inne i en riktigt djup svacka utan en enda seger senaste tio matcherna. Dom måste ha lagt ner totalt denna säsongen. GWD Minden däremot går något bättre och har fyra segrar senaste tio matcherna.

Om vi kollar närmare på inbördes möten mellan dessa två lagen så kan vi se att matcher på senare år slutar med hemmaseger som det rätt så ofta gör inom handboll. Det finns så mycket som talar för en hemmaseger imorgon så vi kommer gå in stenhårt på detta. Hannover-Burgdorf är det lag i Bundesliga som har absolut sämst form om man ser på tio senaste matcherna, det tycker vi säger en hel del.

Spel: GWD Minden vinner matchen
Odds: 1.95 @
Nordicbet | 1.95 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked