Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 2 November | Europa League | Athletic Bilbao – Östersund FK

Speltips 2 November | Europa League | Athletic Bilbao – Östersund FK

Inga kommentarer

Äntligen är det dags igen för nya äventyr i Europa med lilla Östersunds FK, ikväll spelar laget borta mot Athletic Bilbao ett bottenlag i La Liga för tillfället och ett lag som är inne i en riktigt dålig period med dåliga resultat både i ligan och Europa League. Faktum är att på senaste tolv matcherna så har Bilbao endast tagit tre poäng i en enda match. ÖFK är som väntat inne i en riktigt fin formkurva för tillfället och man jagar en topp tre placering i Allsvenskan samtidigt som man leder grupp J i Europa League och har skaffat sig ett riktigt bra utgångsläge inför resterande matcher.

Det finns inte några lag i Europa League som underskattar detta laget längre efter de prestationer som man har visat upp, och Bilbao som för tillfället är ett riktigt sargat lag tror vi inte kommer spela ut ÖFK ikväll som många verkar tro. Visst det må inte vara enkelt att resa till industristaden Bilbao i Baskien och spela ut ett lag som spelar i kanske världens bästa liga. Men vi tror att ÖFK i alla fall kan få med sig ett mål, MINST.

Det finns mycket som cirkulerar i huvudet när man ska skriva ihop ett speltips inför denna matchen, någonting inom en säger att man ska köra på de 8.75 gånger pengarna som en ÖFK seger ger ikväll, kanske ska man vara lite fegare och spela på dubbel chansen? Att det får bli oavgjort eller att ÖFK vinner som ger 3.00 gånger pengarna. Oavsett vad så tycker vi att 8.75 gånger pengarna är överodds i denna matchen, speciellt med tanke på hur fint spel och laganda som visats upp.

Dock känner vi att vi måste lägga upp det spelet som känns riktigt bra inför kvällen, det är att ÖFK gör över 0.5 mål i matchen. alltså det räcker om laget gör ett enda mål och vi ror spelet i hamn. Dessutom så kommer vi lägga ett litet chansspel på dubbelchansen X2 som ger 3.00 gångerna pengarna som vi tidigare nämnde, är det något lag som kan skrälla i Europa så är det ÖFK!

Spel: Östersunds FK över 0.5 mål i matchen
Odds: 1.83 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
Spel: Dubbelchans oavgjort eller Östersunds FK vinst
Odds: 3.00 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked