Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 21 Augusti | Champions League kval | Dubbelchans dubbeln

Speltips 21 Augusti | Champions League kval | Dubbelchans dubbeln

Inga kommentarer

Denna kväll kommer vi med ett något anorlunda speltips, denna gången blir det inget singelspel utan en dubbel på två av kvällens Champions League kvalmatcher med start 21:00. Matcherna vi valt att spela på är Bate – PSV och Röda Stjärnan – FC Red Bull Salzburg, två högintressanta matcher.

Kvällens båda matcher är alltså första utav två stycken matcher lagen emellan, detta är sista kvalomgången vilket innebär att ett av lagen kommer ta sig in till Champions Leagues gruppspel. Vid förlust i denna kvalomgången så kommer det laget automatisk få en plats i en av Europa Leagues grupper, en ganska så klen tröst kan vissa tycka men även där finns stora pengarna och fina fotbollslag som gör upp om titeln.

Men åter till speltipset och den första matchen vi tänkte gå igenom vilket är Bate – PSV. Två formstarka lag som tidigare inte har mötts, Bate som för många är ett relativt okänt lag har faktiskt spelat fem gånger i Champions Leagues gruppspel och gjort ett bra intryck. PSV även dom är en klassisk klubb som flera gånger spelat i Champions League, senaste framgången är när man spelade CL final 2004–05 som man dock förlorade mot AC Milan. Inför denna matchen anser vi att oddsen ljuger något, PSV är favoriter men vi tror att Bate kan kriga åt sig åtminstonde ett oavgjort resultat inför returen nästa vecka. Troligtvis kommer inte PSV gå ut för hårt i denna matchen utan jobba hårt defensivt och få med sig ett hyffsat resultat inför returen på hemmaplan där man är mycket starka.

Den andra matchen i denna dubbeln är så klart Röda Stjärnan – FC Red Bull Salzburg. Röda Stjärnan som för många är den mest klassiska klubben på Balkan har stora framgångar i Europa, och om Röda Stjärnan är en klassisk klubb så är Red Bull Salzburg raka motsatsen då den är skapad och drivs av ett företag som säljer energidrycker. Likt matchen Bate – PSV så tror vi på något liknande i denna matchen, där även här hemmalaget är underdogs. Vi tror dock inte att Salzburg får det enkelt när man ska åka ner till den kokande arenan ”Stadion Rajko Mitić”.

Två starka hemmalag får minst med sig varsitt oavgjort resultat ikväll är vårt speltips.

Speltips: Speltips: Dubbelchans, 1X i båda matcherna
Odds: 2.74 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked