Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 21 Augusti | Ingenmansland | Örebro SK – Hammarby IF

Speltips 21 Augusti | Ingenmansland | Örebro SK – Hammarby IF

Inga kommentarer

Denna matchen väljer vi att kalla en ingenmansland match, då lagen placerar sig på tionde respektive elfte plats i tabellen och inte ser ut att varken nå en topp tre placering eller för den delen riskera att få kvala eller åka ur Allsvenskan. Örebro SK som sett till tio senaste matcherna är det tredje formstarkaste laget tar emot Hammarby IF som är det elfte formstarkaste laget sett till tio matcher.

Örebro SK har gått stabilt senaste tiden och även om man just nu inte har särskilt mycket att spela för så vet alla som följer Allsvenskan att ÖSK är ett bra höstlag, det är alltså då man går som bäst så det ska bli intressant att se hur många placeringar laget kan klättra nu under hösten. ÖSK som kommer till denna matchen från en fin vändning borta mot Jönköping har dessförinnan tre oavgjorda matcher mot bra lag som IFK Göteborg, IF Elfsborg och BK Häcken.

Hammarby IF vill vi säga har gjort en relativt dålig säsong med nya tränaren Jakob Michelsen, även om många väljer att se detta som ett år där laget ska spelas ihop och man nästa år ska utmana på allvar. Detta är något som vi tycker är väldigt suddigt och det känns inte alls som detta laget nästa år ska kunna vara med och utmana i toppen av tabellen. Senaste tiden i Allsvenskan så har laget åkt på en hel del förluster även om man på hemmaplan har lyckats slå ÖSK och Elfsborg, en sak som dock är säker är att Bajen är ett av Allsvenskans sämre bortalag och att man kommer få det mycket tufft i kvällens match.

Vi skulle vilja räkna ut Hammarby helt i denna matchen men eftersom Allsvenskan är så jämn så kommer vi välja att säkra upp lite med ”draw no bet”, detta betyder att om det blir oavgjort så får vi pengarna tillbaka. Vinner ÖSK så ger det 1.76 gånger pengarna något som vi tycker är helt klart spelvärt. Vi brukar inte heller skriva om vilka insatser vi väljer att spela på vårt rekar, men inför denna matchen så har vi placerat ett stort bet på detta spelet. Detta för att vi anser att chanserna att Bajen ska vinna ikväll är mycket små och att ÖSK helt enkelt är det formstarka laget i denna matchen.

Spel: Örebro SK vinst, pengarna tillbaka vid oavgjort
Odds: 1.76 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked