Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 21 Juli | Dam-EM i Nederländerna | Sverige – Ryssland

Speltips 21 Juli | Dam-EM i Nederländerna | Sverige – Ryssland

Inga kommentarer

Med tanke på att matchen mellan Sverige och Rysslands damer startar om cirka en timma så kommer detta inte bli någon längre analys, vi väljer helt enkelt att posta vårt speltips och går inte in på detaljer om varför vi väljer att spela som vi gör. Kortfattat så möter Sverige ikväll turneringens största överraskning från första rundan då man besegrade Italien med 1-2 och gick upp i gruppledning medan Sverige som tog emot Tyskland gjorde det relativt bra och tog med sig en poäng mot turneringens favorit.

Sverige måste vinna ikväll för att hänga med men samtidigt ska man vet att det är inget dåligt lag som Sverige möter, jag tror personligen att Ryssland kan ställa till lite problem mot Sverige ikväll.

Vi kommer i denna matchen spela på ett intressant hörnspel som vi har hittat, det går helt enkelt ut på att Ryssland kommer starta matchen med fem hörnor fler än Sverige och förhoppningsvis få max fyra hörnor färre än Sverige under matchens gång. Detta är något som vi tror stenhårt på och med tanke på förra matchen mot Tyskland där vi fick se en hel del panikrensingar och mycket slarv så finns det stora möjligheter att Ryskorna kan knipa ett antal hörnor i denna matchen.

Spel: Hörnor 3-vägs Handikapp, Ryssland +5 hörnor
Odds: 1.76 @ Bethard | Sätt in 1000 kronor spela på matchen med 2250 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

För dig som tror ännu hårdare eller kanske vill spela något säkrare på hörnspel i kvällens match så finns det ett flertal  hörn 3-vägs handikapp alternativ att spela på.

Ryssland (+6) Odds: 1.45
Ryssland (+4) Odds: 2.05
Ryssland (+3) Odds: 2.55
Ryssland (+2) Odds: 3.45

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked