Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 21 Maj | Hockey-VM | Final Sverige möter Kanada

Speltips 21 Maj | Hockey-VM | Final Sverige möter Kanada

Inga kommentarer

Ikväll klockan 20:45 smäller det, Sverige möter Kanada i en mycket spännande hockey-VM final som spelas i Lanxess Arena (Köln, Tyskland). Till matchen kommer två mycket formstarka lag där Sverige har sex raka vinster och Kanada fyra raka vinster. Man kan väl säga att denna turneringen inte startade särskilt bra för Sverige som presterade riktigt dåligt ett par matcher, men efter det har laget verkligen kommit igång och några riktigt bra NHL spelare har anslutit till truppen.

Två spelare som har anslutit är Henrik Lundqvist och Nicklas Bäckström som visat sida vara mycket viktiga för Sverige. Lundqvist har hunnit göra fyra matcher och endast släppt in sex mål medan Bäckström på fyra matcher har hunnit göra två mål och fyra assist, vilket vi tycker säger allt om hur viktiga dessa två spelare varit sedan dom anslöt.

Det var nog inte många som trodde på Kanada inför sista perioden mot Ryssland när man låg under med 0-2, men man lyckades mirakulöst ta sig tillbaka i sista perioden och vinna med hela 4-2. Fyra mål i sista perioden visar att man aldrig kan räkna ut Kanada inte ens mot storlag som Ryssland. Sverige däremot hade en något enklare resa mot Finland som man ganska enkelt besegrade med 4-1 och ska sanningen fram så var Finland aldrig särskilt nära segern och därför är Sverige mycket välförtjänta av att stå i final ikväll mot Kanada.

En spelare som verkligen har stuckit ut denna turneringen är William Nylander, detta är killens första stora turneringen med landslaget men några nerver syns inte till. Han är den spelaren i Sverige som gjort flest poäng och också den spelaren som skjuter flest skott på mål. Vi har gått Sveriges senaste fem matcher och kan se att Nylander har följande skottstatistik:

Mot Italien – Tre skott på mål
Mot Danmark – Fem skott på mål
Mot Slovakien – Tre skott på mål
Mot Schweiz – Fyra skott på mål
Mot Finland – Fem skott på mål

Vi har hittat ett intressant spel som innehåller William Nylander och hur många skott han skjuter på mål ikväll.

Spel: Totalt antal skott på mål för William Nylander – Över 3.5
Odds: 2.00 @
Nordicbet
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Om vi ska spela på själva matchen så känns det som den kommer vara mycket öppen men Kanada är favoriter med oddset 1.85, 4.55 på oavgjort och 3.55 på vinst Sverige. Vi kommer inte spela ett rakt 1X2 spel på denna matchen utan vi har hittat ett annat intressant spel som vi tycker känns mer spelvärt.

Spel: Dubbelchans X2 (Oavgjort eller vinst Sverige fulltid)
Odds: 1.93 @
Nordicbet | 1.90 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked