Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 24 Augusti | Vi ger oss aldrig | Östersunds FK – PAOK

Speltips 24 Augusti | Vi ger oss aldrig | Östersunds FK – PAOK

Inga kommentarer

Är det ikväll som Östersunds framgång tar slut, är det ikväll vi får se slutet på succéklubben Östersunds FK. Det finns en stor chans att det blir så om klubben misslyckas ikväll att ta sig in Europa League gruppspelet så kan ett flertal duktiga spelare lämna klubben. I tidningarna kan vi läsa att det finns stort intresse för Saman Ghoddos, en spelare som vi skulle vilja påstå varit en av de viktigaste för klubben och vad man kan läsa från ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg så kommer detta tas efter matchen ikväll vid ett eventuellt uttåg från Europa League.

Vi är övertygade om att spelare och ledare i ÖFK vet om vad som gäller inför denna matchen, antingen vinner man med rätt siffror och går in i Europa League kvalet eller så förlorar eller spelar oavgjort så är denna framgångssagan eventuellt framme vid sitt slut. Som ni förstår är detta den överlägset viktigaste matchen för något Svenskt lag i år, skulle klubben ta sig vidare till gruppspelet så väntar drygt 30 miljoner kronor (minst). För dessa pengarna hade klubben kunna etablera sig i Allsvenskan många år framåt och utmana storlagen.

Något som kan väga mycket tungt in i denna matchen är bortamålet i den första matchen av två som ÖFK lyckades få med sig där man faktiskt hade ledningen med 0-1 från matchminut 21′ fram till matchminut 38′. Detta gör att det faktiskt skulle kunna räcka med en 2-0 vinst för Östersundslaget ikväll, samma resultat slog man Galatasaray med på hemmaplan när inte en människa trodde på dom.

Som vi pratade i vårt speltips ÖFK – Galatasaray som för övrigt satt fint så nämnde vi hur ovana dessa storklubbarna är med underlaget. Plastgräsplaner i Grekland är inget du ser och självklart så har Östersund en stor fördel av att spela på detta underlaget. PAOK kommer få det svårt ikväll tror vi och är det något lag som visat att dom kan skrälla så är det ÖFK, vi hoppas självklart att det går bra för dom ikväll. Vi kommer inte våga oss på att spela ÖFK seger men däremot så tror vi att laget gör minst två mål, kanske blir det även 2-0 i kvällens match? ÖFK:s supporterförening Falkarna har en banderoll på läktaren som vi hoppas speglar matchbilden ikväll, den säger ”vi ger oss aldrig”.

Spel: Östersunds FK över 1.5 mål i matchen
Odds: 2.45 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

ÖFK har tagit ett väldigt fint initiativ och bjuder på sändningen, du kan se matchen helt gratis på denna sidan.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked