Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 24 Oktober | Serie A Hörnkalas | Inter – Sampdoria

Speltips 24 Oktober | Serie A Hörnkalas | Inter – Sampdoria

Inga kommentarer

Rolig match vi har att se fram emot ikväll, Inter gästas av Sampdoria och vid vinst för hemmalaget så har man chansen i alla fall tills imorgon att ta över serieledningen från Napoli. Båda lagen går just nu riktigt bra och kvällens match tror vi kommer vara mycket energifylld och massa avslut på mål, det är i alla fall så det brukar se ut när dessa två lagen möts och inte minst när Inter spelar på hemmaplan.

Och med tanke på den offensiva fotbollen som vi väntas få se ikväll från båda lagen så räknar vi med en hel del hörnor, senaste matchen som spelades tidigare i år på Giuseppe Meazza-stadion slutade med 1-2 vinst för Sampdoria men hela 16-2 i hörnor till Inters fördel, kanske berodde det den matchen på att hemmalaget jagade mål men vi tycks känna igen mönstret när Inter spelar på hemmaplan så blir det många hörnor för just hemmalaget, och när laget tar emot bra lag så blir det totalt sett mycket hörnor i matchen för båda lagen.

Att dessa två offensiva lagen ska lyckas skrapa ihop minst tretton hörnor totalt ikväll ser vi som mycket troligt och väljer därför att köra på detta som vårt spel i denna matchen. Vi ser gärna att vi väljer att rygga oss och vad passar då bättre än en 1000 kronors bonus och 250 kronor i riskfritt spel hos Nordicbet.

Spel: Över 12.5 hörnor totalt i machen
Odds: 1.86 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked