Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 25 Augusti | Lockande hörnspel | PSG – Saint-Étienne

Speltips 25 Augusti | Lockande hörnspel | PSG – Saint-Étienne

Inga kommentarer

Matchen mellan PSG och Saint-Étienne räknas som en stormatch i Frankrike och vi kommer få se två lag i mycket bra form som öppnat tre första omgångarna med tre segrar vardera. PSG som gjorde en rekordvärvning av Neymar i början av denna månaden har verkligen fått igång sin brasse som på tre matcher gjort tre mål och tre assist.

Till denna matchen har vi hittat ett mycket intressant speltips som vi tror har stora chanser att sitta, det gäller ett hörnspel där Saint-Étienne startar hörn-matchen med sex fler hörnor än PSG och på så sätt får fler hörnor. Detta betyder enkelt förklarat att PSG som max får ha fem fler hörnor än Saint-Étienne när matchen blåses av, skulle dom ha fler så går spelet förlorat.

Med tanke på hur bra form båda lagen är inne i just nu så tror vi inte att PSG kommer kunna vara så dominanta som dom ibland kan vara på Parc des Princes, detta betyder att vi även tror att Saint-Étienne kommer lyckas skrapa ihop ett antal hörnor och samtidigt vara bra defensivt. I de tidigare matcherna så har vi fått se ett Saint-Étienne som bevakar en ledning, i denna matchen så kommer vi få se ett lag som jagar mål för att ta ledningen eller kvittera.

Spel: Hörnor 3-vägs Handikapp, Saint-Étienne +6 hörnor
Odds: 1.74 @ Scandibet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked