Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 25 Augusti | Nedåtkurva vs. Uppåtkurva | RB Salzburg – Tappara

Speltips 25 Augusti | Nedåtkurva vs. Uppåtkurva | RB Salzburg – Tappara

Inga kommentarer

Den kommersiella Österrikiska hockeyklubben Red Bull Salzburg tar emot Finska mästarlaget Tappara i första omgången av årets upplaga av CHL. Salzburg som just nu är inne i en riktig formsvacka med sju försluster i rad (två på övertid) kommer få det mycket svårt ikväll när dom tar emot Finlands bästa hockeyklubb för tillfället. Tappara som just nu har sju raka vinster där inte en enda match behövt gå till övertid har verkligen visat senaste tiden att dom är ett lag att räkna med i år, kanske är det dom som kommer utmana Frölunda Indians om guldet i år?

Om vi jämför dessa två ligorna så skulle vi säga att finska högstaligan Liiga är rankad som den fjärde bästa i hela världen efter NHL, KHL och SHL. EBEL som är Österikes högstaliga placerar sig på en åttonde plats bland de högst rankade ligorna i världen. Detta tycker vi väger in tungt när vi ska välja favoriten i kvällens match.

Med tanken på formskillnaden hos de båda lagen så är det ganska enkelt att räkna ut vilket lag vi tippar som favoriter i denna matchen. Ett möte som inte alls är aktuellt men som vi ändå tycker visar vilket klasskillnad det är mellan dessa två lagen är ett möte i European Throphy några år tillbaka där Tappara på bortaplan besegrade Salzburg med hela 3-8. Vi kommer spela på att Tappara vinner med minst två mål i kvällens match, alltså ett handicap-spel.

Spel: EC Red Bull Salzburg – Tappara : 2-Vägs Handikapp (1.5 : 0) Tappara vinst
Odds: 2.09 @ Nordicbet | Få ett gratisspel värt 100 kronor på CHL + 100% upp till 1000 kronor
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked