Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 25 Maj | Superettan | Örgryte IS – IFK Värnamo

Speltips 25 Maj | Superettan | Örgryte IS – IFK Värnamo

Inga kommentarer

ÖIS tar emot IFK Värnamo på Gamla Ullevi imorgon och räkna med ett laddat hemmalag som vill hänga med i toppen av Superettan. ÖIS har verkligen blandat och gett denna säsongen och man har fått se en hel del ljusglimtar när laget varit helt eller de har sluppit utvisningar. För på tal om utvisningar så har hemmalaget drabbats av röda kort senaste två matcherna, det första kom i derbyt mot GAIS och det andra senast mot Syrianska. Om man ser på situationerna så måste man säga att dom är mycket tveksamma och jag kan verkligen förstå ÖIS frustration, förhoppningsvis börjar domarna bli mer jämna i framtiden.

Om vi kollar på båda lagens trupper så är ÖIS trupp betydligt bättre än Värnamos, med spelare som Johan Elmander, Martin Mutumba och William Atashkadeh så förstår ni vilket anfall laget sitter inne med. Tyvärr har laget haft en hel del problem med skador denna säsongen men som det ser ut just nu så är hela laget hela och friska och då ska det mycket till om inte ÖIS som annars är ett starkt hemmalag ska vinna denna matchen.

IFK Värnamo är det lag tillsammans med Gefle IF som just nu har sämst form i hela Superettan om man ser på senaste fem matcherna för laget. Senaste fem matcherna har man endast lyckats skrapa ihop en poäng och samtidigt förlorat mot lag som nykomlingarna Norrby hemma med 1-2 och Trelleborg på bortaplan med hela 0-4. Vi har följ Superettan noga sedan starten och känslan säger att IFK Värnamo är ett av de lagen som kommer hamna i botten av tabellen om inte nya spelare köps in, och vart man ska få tag på pengar till spelarköp kan man ju undra.

För oss är spelet på denna matchen ganska givet, vi tror helt enkelt att ÖIS är snäppet bättre än bortalaget och samtidigt som ÖIS visat sig vara ett starkt hemmalag så får IFK Värnamo det mycket svårt att stå emot hemmalagets starka offensiv med Elmander och Mutumba. ÖIS vill inte vara sämre än sin stads konkurrent GAIS som igår vann hemma mot Gefle IF på Gamla Ullevi med 1-0 efter sent mål av Steven Old. Räkna med en hel del publik på morgondagens match (i ÖIS mått mätt) då det är en röd dag och förhoppningsvis underbart Göteborgsväder.

Spel: Örgryte IS att vinna matchen
Odds: 2.30 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked