Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 25 Oktober | Carabao Cup – 8-delsfinal | Chelsea – Everton

Speltips 25 Oktober | Carabao Cup – 8-delsfinal | Chelsea – Everton

Kommentarer

Klockan 20:45 ikväll tar Chelsea emot Everton på Stamford Bridge i en högintressant match som vi tror kommer bli väldigt tuff för bortalaget. Även om detta inte är ligan utan Carabao Cup så tycker vi man kan använda sig av ligatabellen för att se hur lagen har presterat hittills i år, Chelsea placerar sig på en fjärdeplats i ligan efter att senaste omgångarna varit lite upp och ner dock hemma besegrade man Watford med 4-2 i senaste matchen och det känns som man är på gång igen. Everton har inte haft en lika bra säsong så här långt och effekten som man trodde att man skulle få se med Wayne Rooney tillbaka i klubben har uteblivit, och efter senaste matchen mot Arsenal på hemmaplan som slutade med förlust 2-5 så sparkades lagets tränare Ronald Koeman och till dagens match kommer laget troligtvis med andretränaren som får leda laget. Det är kaos i Everton kan man lugnt säga.

Som ni förstår så har Everton inte en lätt uppgift att ikväll stå emot hemmastarka Chelsea, vi tror det kommer bli åka av redan från start och räknar med att Chelsea tillslut vinner matchen med minst 2-3 bollar. Om vi kollar tillbaka på Chelseas senaste hemmamatcher på Stamford Bridge från i år så är det en övervägande del av matcherna som slutar med minst två måls vinst för hemmalaget. Att ett sargat Everton utan en riktig ledare ska kunna skrälla i denna matchen ser vi inte som särskilt troligt.

Med Michy Batshuayi i högform så tror vi att det kan bli ett riktigt målkalas för hemmalaget ikväll och vi väljer därför att spela ett spel som vi tror på stenhårt, att ovan nämnda spelaren gör mål i kvällens match finns att spela på hos Nordicbet till 1.95 gånger pengarna men vårt huvudspel till denna matchen kan du se nedan.

Spel: Chelsea – Everton : Handikapp (0 : 1) Vinst hemmalaget
Odds: 2.23 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

 

Dela

Kommentarer

    Erik skriver:

    Vidrigt att Everton fick in 2-1 målet strax efter 2-0…

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked