Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 26 Oktober | Copa del Rey | Deportivo La Coruña – Las Palmas

Speltips 26 Oktober | Copa del Rey | Deportivo La Coruña – Las Palmas

Inga kommentarer

Ikväll spelas det fem stycken matcher i Spanska Copa del Ray och vi tänkte fokusera på machen mellan Deportivo La Coruña som gästas av Las Palmas. Kvällens match är första rundan av två i 16-delsfinalerna som drog igång i förrgår, och returmötet kommer spelas den 29 November.

Deportivo La Coruña är ett lag som ryckt upp sig på senare tid om man bortser från senaste matchen i ligan som man förlorade med 1-2 mot Girona i en match som innehöll två straffmål. Just nu placerar sig laget på en sextondeplats i ligan och sett till senaste fem matcherna så ser man att det är ett lag som är på gång.

Las Palmas å andra sidan har haft en riktigt tuff period senaste tiden och just nu har laget fem raka förluster i ligan, dessutom placerar man sig tredje sist i tabellen med två segrar och sju förluster totalt. Fokus borde ligga på att rädda upp situationen i ligan kan man tycka och frågan är om truppen håller för att satsa på både Copa del Rey och ligan.

Lagen möttes tidigare i år (20 Maj) och vi fick se på en rivstart från Deportivo som efter 39 minuter ledde matchen med 3-0, det resultatet stod sig hela matchen. Med tanke på form hos lagen, senaste mötet och att detta är första mötet av två så tror vi stenhårt på hemmalaget i denna matchen och 1.73 gånger pengarna hos Nordicbet gör att vi inte kan motstå detta spelet. Vi tror väl inte på samma siffror som i senaste mötet men med tanke på att detta bara är första matchen av två så finns det risk att Las Palmas backar hem för att hålla nere siffrorna om hemmalaget tar ledningen i matchen, 2-0 känns som ett troligt resultat i kvällens match och vi kommer även köra en peng på det.

Spel: Deportivo La Coruña vinner matchen
Odds: 1.73 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked