Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 29 Augusti | Skånederby | Trelleborgs FF – Helsingborgs IF

Speltips 29 Augusti | Skånederby | Trelleborgs FF – Helsingborgs IF

Inga kommentarer

Ikväll är det dags för ett spännande skånederby mellan två av Superettans topplag som krigar för att ta den så viktiga tredjeplatsen som ger dom chansen via kval att ta sig upp till Allsvenskan. Helsingborgs IF som många trodde skulle studsa direkt upp i Allsvenskan efter bara ett år i Superettan har fått det riktigt tufft och inte riktigt presterat så som många supportrar hade hoppats denna säsongen, just nu placerar man sig på en femteplats bara en poäng efter Trelleborgs IF med tio omgångar kvar att spela. Det finns egentligen bara två lag som det denna säsongen har handlat om och det är Brommapojkarna och Dalkurd som dragit ifrån på allvar och i stort sett säkrat uppflyttning platserna till Allsvenskan vilket gör att resterande lag under får fokusera på kvalplatset.

I kvällens match så kan vi räkna med två hungriga lag och ett fullsatt Vångavallen som rymmer 5 500 åskådare varav 1500 är HIF anhängare. Det är extremt viktiga poäng på spel och vid vinst för TFF så går man förbi Falkenbergs FF med en poäng och vid vinst för HIF så lägger man sig på samma poäng som Falkenbergs FF med sämre målskillnad.

Något man bör tänka på inför denna matchen är att Trelleborg är ett av seriens starkaste hemmalag och att man absolut inte ska underskatta laget. HIF som för många är ett bra lag går inte riktigt att känna igen längre och vi tror att man kommer få det svårt ikväll. TFF som har fyra raka hemmasegrar och endast har en förlust (mot BP på bortaplan) på senaste sju matcherna i Superettan tror vi är numret för stort för HIF ikväll som kommer få det mycket tufft. En spelare som man bör hålla extra mycket koll på ikväll är Salif Camara-Jönsson som leder skytteligan i Superettan med hela 14 fullträffar hittills denna säsongen. Att man i senaste hemmamatchen också gjorde hela fem mål gör att vi tror att målskyttet verkligen är igång hos TFF just nu och att vi även kommer få se en hel del mål från hemmalaget ikväll.

Vi tror att HIF får se denna säsongen som ett läroår i Superettan och att man inte kommer räcka hela vägen för att knipa den viktiga kvalplatsen. Det är inte lätt för ett lag att åka ur och sedan direkt ta sig tillbaka. Vi har sett det med flera lag förut och HIF är inget undantag, nästa år tror vi dock att laget kommer placera sig i toppen och ta sig upp till Allsvenskan igen.

Spel: Trelleborgs FF över 1.5 mål i matchen
Odds: 2.00 @ Mobilebet | Du får 100 kronor gratis utan insättning + Sätt in 300 kronor spela med 900 kronor
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked