Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 29 Maj | Toppmöte Allsvenskan | AIK – Malmö FF

Speltips 29 Maj | Toppmöte Allsvenskan | AIK – Malmö FF

Inga kommentarer

Ikväll är det möte mellan två giganter inom Svensk fotboll, AIK tar emot Malmö FF och räkna med en match som är full av kamp. Båda lagen ligger på övre halvan av tabellen och AIK med en match mindre spelad kan i och med en vinst ikväll klättra upp till en topp tre position, Malmö FF vid tre poäng kan klättra hela vägen upp i serieledning.

AIK är det näst formstarkaste laget efter IFK Norrköping om man ser på senaste fem matcherna efter vinster mot Sirius, Halmstad, Örebro och senast i derbyt mot Djurgården. Malmö FF har varit lite upp och ner senaste matcherna men får ändå ses som ganska starka trots förlusten senast hemma mot IFK Norrköping där man tappade en 1-0 ledning till 1-2 på bara ett par minuter.

Detta är en match som är extremt svår att sia om vilket lag som kommer vinna matchen därför har vi valt att spela på hörnor i denna matchen. Vi har gått igen en hel del hörnstatistik från lagens senaste matcher och inbördes möten och har hittat en riktigt bra spel som vi tycker är spelvärt. Vi tror det kommer bli minst tio hörnor i kvällens match och väljer därför att spela följande.

Spel: Över 9.5 hörnor i matchen
Odds: 1.70 @ Nordicbet
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Hos Bethard finns det ett större hörn utbud där du kan välja att spela på ännu fler hörnor i matchen om du tror att så är fallet i kvällens match. Till exempel erbjuds över 10, över 11 och över 12 hörnor, men det finns också spel på hur många hörnor det blir i första respektive andra halvlek. Så känner du att det kan bli ännu fler hörnor så spela hos Bethard. Vi kommer spela på över 9.5 hörnor hos Nordicbet för vi anser att det är det mest spelvärda alternativet ikväll, men självklart så är allt möjligt.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked