Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 3 April | Kvartsfinal Champions League | Juventus – Real Madrid

Speltips 3 April | Kvartsfinal Champions League | Juventus – Real Madrid

Inga kommentarer

Ikväll drar kvartsfinalerna igång ifrån världens största fotbollsturnering Champions League, och vi har åtta riktigt fina kvartfinaler att se fram emot. Ikväll klockan 20:45 spelas den match som i de flestas ögon är den mest intressanta, Juventus tar emot Real Madrid i första kvartsfinalen av två och det är extremt svårt att sia om vilket som är det starkaste laget för tillfället.

Juventus som stod för en riktigt mäktig upphämting i London 7 Mars efter att man på hemmaplan spelat 2-2 mot Tottenham och i bortamötet låg man under med 1-0 fram till den 64e minuten där man gjorde 1-1 och endast tre minuter senare så hade man vänt matchen till 1-2 vilket också blev slutresultatet. Kanske var denna matchen tändkraften som Juve behövde inför Kvartsfinalerna?

Real Madrid hade svåraste 8-delsfinalerna enligt många experter då man skulle spela två möten mot de stora favortierna att vinna Champions League, PSG. I första mötet så tog PSG ledningen efter 33 minuters spel men tack vare lagets stora stjärna Ronaldo som gjorde två mål så fick man med sig en 3-1 seger till Paris där man aldrig riktigt var hotade och tillslut fick med sig en vinst även från den matchen. (1-2)

Så som ni förstår så kommer båda lagen från riktigt fina insatser i 8-delsfinalerna och vi ska heller inte glömma att både Juventus och Real Madrid stod i finalen av Champions League förra året, den finalen vanns enkelt av Real Madrid med 1-4 efter två mål även denna gången av lagets stora stjärna Ronaldo. Det vi dock bör ha i åtanke inför denna matchen är att den inte är direkt avgörande utan det återstår en match i Madrid 11/4 och att Real kommer vara mycket nöjda om man får med sig ett oavgjort resultat.

Med tanke på allt snack i denna texten kring ett av lagens stora stjärnor så kanske ni förstår vart vi finner spelvärde i denna matchen, Ronaldo är en spelare som kliver fram i stora matcher och ett bortamål i denna matchen är extremt viktigt. Och målskyttet är inte något som Ronaldo har haft problem med senaste tiden även om han fick stå över förra matchen i ligan efter en katastrofal match tillsammans med sitt landslag Portugal för ungefär en veckan sedan, kanske valde tränaren att vila Ronaldo för att han skulle vara i riktigt fin form inför denna matchen.

13 mål på 7 senaste matcherna spelade är inte att leka med…

Speltips: Ronaldo målskytt i matchen
Odds: 2.40 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked