Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 30 Maj | Semifinal Spanska ACB basketligan | Baskonia – Valencia

Speltips 30 Maj | Semifinal Spanska ACB basketligan | Baskonia – Valencia

Inga kommentarer

Nu är det dags för semifinalerna i Spanska basketligan, och det är två riktigt vassa lag som möts. Baskonia tar emot Valencia i match ett av tre och räkna med att hemmalaget kommer vilja plocka hem första matchen. Baskonia har fått fördelen att ha två hemmamatcher medan Valencia endast har en hemmamatch i detta semifinalslutspelet, och som de flesta vet som är insatta i basket så är hemmaplan i denna sporten extremt viktigt och det brukar visa sig på resultaten.

Och om vi ser på ligan så vann Baskonia hela tretton matcher på hemmaplan och förlorade endast tre stycken, vilket visar hur starkt lag dom faktiskt är när dom spelar på sin hemmaborg. Laget slutade två i ligan efter Real Madrid som vunnit slutspelet två år i rad.

Om vi tittar på inbördes möten senaste tio matcherna så har ALLA matcher slutat med vinst för hemmalaget, vi även att det är så det kommer slut ikväll. Vi tror det så mycket att vi kommer lägga in ett litet handicaps spel på hemmalaget, att dom vinner med minst fem poäng ikväll ser vi som mycket troligt därför väljer vi att spela som nedan.

Spel: Baskonia handicap -4.5 poäng och vinst
Odds: 1.88 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked