Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 30 Oktober | Hatmöte i Allsvenskan | AIK – IFK Göteborg

Speltips 30 Oktober | Hatmöte i Allsvenskan | AIK – IFK Göteborg

Inga kommentarer

Ikväll klockan 19:00 på Friends Arena spelas det som vi väljer att kalla Sveriges största hatmöte mellan AIK och och IFK Göteborg, AIK som har extremt viktiga poäng att spela om för att kunna knipa en Europaplats tar emot IFK Göteborg som har haft en säsong som varit ett totalt fiasko med ojämna resultat och en sparkad tränare, men trots att bortalaget befinner sig i ingenmansland så vet vi att den här matchen betyder mycket för spelarna och inte minst supportrarna så ett Blåvitt som inte ger 100% ikväll har vi mycket svårt att se.

Självklart är hemmalaget stora favoriter i denna matchen och troligtvis slutar även matchen med AIK seger eller oavgjort dock kommer vi i denna matchen välja att spela på kort, alltså gula och röda. Och med tanke på hur heta mötena mellan dessa två lagen brukar vara så ser vi stor chans på att det kan trilla in en hel del kort under matchens gång.

Domaren i kvällens match heter Kristoffer Karlsson och han har ett snitt som ligger högt om man jämför med andra Svenska domare, att han delar ut över 4.5 kort är inte alls ovanligt och i senaste tre matcherna han har dömt så har han delat ut sammanlagt 14 gula kort kort och ett rött kort i matcher som inte alls är av samma dignitet som kvällens stormatch.

Därför anser vi att spelet över 4.5 kort totalt i matchen är mycket spelvärt och också därför kommer lägga en slant på det, vi hoppas att ni känner likadant och ryggar detta spelet så jobbar vi in vinsten tillsammans. Med över 20 000 personer på läktarna ikväll så kommer det bli en riktigt fartfylld match med hårt spel hoppas vi på.

Spel: Över 4.5 kort totalt i matchen (Gula och röda)
Odds: 1.80 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked