Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 31 Augusti | Dags för VM-kval | Bulgarien – Sverige

Speltips 31 Augusti | Dags för VM-kval | Bulgarien – Sverige

Inga kommentarer

Äntligen dags för VM-kvalet att sätta igång igen och vårt älskade landslag ska denna gången åka till Bulgarien där dom förhoppningsvis kan plocka med sig tre viktiga poäng som tar oss ett steg närmre Fotbolls-VM 2018 i Ryssland. Just nu leder Sverige gruppen med lika många poäng som Frankrike (13 poäng) med bättre målskillnad. Och vi hoppas att Sverige kommer glida vidare på den känslan man fick med sig i senaste matchen mot Frankrike där man vände 0-1 till 2-1 i matchens absolut sista sekund efter en sjuk tabbe av Frankrikes målvakt.

Sverige som i första matchen mot Bulgarien på hemmaplan vann med fina 3-0 och där bortalaget inte hade ett enda skott på mål gjorde en mycket fin match och visade vilken klasskillnad det är på dessa två landslagen i den matchen. Bulgarerna har ryckt upp sig efter den förlusten och man vann två raka hemmamatcher med 1-0 mot Vitryssland och 2-0 mot en av seriens gruppfavoriter Nederländerna där lagets forward Spas Delev som tillhör Polska Pogon Szczecin gjorde båda målen i en match där Nederländerna aldrig riktigt hotade trots 30%-%70 i bollinnehav för bortalaget. Senaste matchen borta mot Vitryssland så förlorade man med 2-1 efter att man fått ett tröstmål på straff i 91′ minuten.

Det känns väldigt svårt att veta hur Bulgarien står sig idag, laget har trots allt visat sig vara riktigt vassa på hemmaplan och trots att Sverige ska vara det bättre laget på pappret så är vi inte alls så säkra på att det blir tre poäng på Torsdag. Oddset på Svensk seger ligger runt 1.80 vilket för oss inte känns spelvärt då matchen känns alldeles för öppen.

Ett spel som vi å andra sidan känner är mycket intressant gäller mittbacken Bozhidar Chorbadzhiyski som till vardags spelar för Bulgariska storklubben CSKA Sofia. Detta är en mycket tuff mittback och chansen är stor att vi får se denna spelaren bli varnad i matchen.

Spel: Bozhidar Chorbadzhiyski får ett kort
Odds: 3.00 @ Mobilebet | Du får 100 kronor gratis utan insättning + Sätt in 300 kronor spela med 900 kronor
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Ett annat spel som för oss känns spelvärt är det att båda lagen inte gör mål i matchen, ser vi tillbaka på senaste sju matcherna mellan dessa två lagen så är mönstret tydligt. I samtliga matcher så har endast ett av lagen gjort mål och det andra laget gått mållöst. Att Sverige dessutom är ett av av VM-kvalets bäst defensiva lag med endast fyra insläppta mål gör att vi tror att hemmalaget får svårt att göra mål på Sverige.

Spel: Båda lagen gör mål i matchen, NEJ
Odds: 1.62 @ Mobilebet | Du får 100 kronor gratis utan insättning + Sätt in 300 kronor spela med 900 kronor
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked