Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 31 Augusti | Överkörning på ingång | Portugal – Färöarna

Speltips 31 Augusti | Överkörning på ingång | Portugal – Färöarna

Inga kommentarer

Ikväll har vi en riktigt rolig match att se fram emot samtidigt som vårt kära Sverige spelar, anledningen till att vi tror att det blir en rolig match är för att vi kommer få se en lekstuga och överkörning från Portugals sida när man tar emot lilla Färöarna med knappt 50 000 invånare. Dessa två lagen möttes i VM-kvalet för ungefär elva månader sedan och då vann Portugal på bortaplan med hela 0-6, faktum är att Portugal är det lag i hela VM-kvalet (Europa) som har gjort flest mål. Hela tjugotvå mål på sex matcher och det finns inget som talar för att laget med världens bästa anfallare kommer dra ner på tempot i kvällens match.

Även om Färöarna faktiskt är ett hyfsat lag så har man inte mycket att sätta emot på bortaplan mot regerande EM-mästarlaget som kämpar för att komma ikapp Schweiz och plocka den viktiga förstaplatsen i gruppen som tar dom direkt till VM i Ryssland 2018.

Troliga startelvor i kvällens match är följande:
Portugal: Patricio; Cedric, Pepe, Alves, Eliseu; Bernardo Silva, Fernandes, Danilo, Martins; Ronaldo, Andre Silva.

Färöarna: Nielsen; Naes, Gregersen, Davidsen, Baldvinsson; Vatnhamar, Olsen, Benjaminsen, Bartalsstovi, Joensen; Edmundsson

Startelvan som Färöarna troligtvis kommer till start med består av spelare från den inhemska och de Nordiska ligorna, att dessa spelarna ska ha något att sätta emot ett Portugisiskt lag som består av världsstjärnor som Cristiano Ronaldo, Andre Silva och Pepe ser vi inte på kartan och att hemmalaget gör minst fem mål i kvällens match ser vi som mycket troligt.

Spel: Hemmalaget över 4.5 mål
Odds: 2.00 @ Mobilebet | Du får 100 kronor gratis utan insättning + Sätt in 300 kronor spela med 900 kronor
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Ett annat spel som känns mycket intressant ikväll är att André Silva gör minst två mål i matchen, Silva som är en målspruta av rang och Portugals framtidshopp den dagen Ronaldo lägger skorna på hyllan är just nu inne i riktigt fin form efter att han tidigare i år värvades från FC Porto till AC Milan där han redan hunnit visa upp sig med tre mål. Att Silva i senaste matchen mot Färöarna gjorde ett hattrick på endast tjugofem minuter gör att vi tror att han trivs mot kvällens motstånd. Vi tror på minst två mål från denna talangen i kvällens match.

Spel: André Silva minst två mål i matchen.
Odds: 2.75 @ Mobilebet | Du får 100 kronor gratis utan insättning + Sätt in 300 kronor spela med 900 kronor
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked