Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 31 Maj | Vänskapsmatch & derby | Italien – San Marino

Speltips 31 Maj | Vänskapsmatch & derby | Italien – San Marino

3 Kommentarer

Här har vi hittat ett riktigt intressant spel som känns mycket troligt att det ska sitta, matchen det gäller är den som spelas imorgon mellan Italien och San Marino. Man skulle väl kunna kalla det ett derby för San Marino är en republik belägen på Apenninska halvön, helt omsluten av Italien. Landet har inte fler än 35 000 invånare och har inga som helst framgångar inom fotboll, hur galet det än kan låta så har faktiskt laget bara plockat en enda poäng på cirka femtio senaste matcherna.

Ser vi på San Marinos femtio senaste matcher så är det inte ovanligt att dom åker på riktiga brakförluster mot bättre Europeiska lag. Till exempel om vi kollar på matcherna 2016 och 2017 så har dom mot Kroatien förlorat med 0-10, Tyskland med 0-8 och senast mot Tjeckien med 0-6. Att något liknande resultat imorgon borta mot Italien kommer att ske är inte allt för omöjligt, Italien är ju trots allt ett riktigt bra lag i Europa och har gått riktigt bra i VM-kvalgruppen där man ligger på delad första plats tillsammans med Spanien. Bäst rankade två i av alla tvåor i VM-kvalet är dom dessutom.

Att Italien spelar på hemmaplan (Stadio Carlo Castellani, Empoli) och att det kommer vara några tusen på läktarna kommer bara göra spelarna mer motiverade att visa upp sig för sin hemmapublik. Att vinna mot San Marino med en-två bollar kommer inte göra några Italienska fotbollssupportrar glada oavsett om Italien inte ställer upp med bästa laget. Så räkna med att det blir en riktig lekstuga imorgon för Italienarna som kommer göra minst fem mål.

Spel: Italien gör över 4.5 mål i matchen
Odds: 1.95 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

3 Kommentarer

  Roger skriver:

  Jag tror stenhårt på denna!
  Tack för tipset!

  admin skriver:

  Vi tror stenhårt på denna också!
  Hur mycket satsar du?

  admin skriver:

  Hoppas många hinner rygga!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked