Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 31 Oktober | CHL – 100 kronor gratis | Jyvaskyla – Tappara

Speltips 31 Oktober | CHL – 100 kronor gratis | Jyvaskyla – Tappara

Inga kommentarer

Under dagen och ikväll spelas det åtta stycken Champions Hockey League matcher där hela fyra stycken lag från SHL har match, dock har vi valt att lägga allt krut på en match ikväll mellan från Finska lag som för tillfället är inne i två vitt skilda formkurvor. Matchen det handlar om gäller Jyvaskyla som gästas av Tappara (start 18:00), hemmalaget som på senaste tio matcherna endast lyckats vinna två matcher är som ni förstår inne i en riktigt nedåtgående spiral och bortalaget som har åtta segrar på tio senaste matcherna är inne i en riktigt uppåtgående spiral och går bra i både ligan (tredjeplats) och CHL där man leder gruppen.

Kvällens match är den första av två åttondelsfinaler vilket innebär att det laget som är bäst efter två matcher går vidare till semifinal, båda lagen har gjort bra gruppspel under CHL men vi tror att Tappara kommer bli en svår nöt att knäcka för Jyvaskyla. Ett spel som vi tror på ikväll är att bortalaget gör över 2.5 mål (exklusive övertid och straffar). Anledningen till att vi tror på detta är för att laget visat sig vara riktigt målfarliga senaste perioden och på senaste fem matcherna har man i samtliga gjort minst tre mål under ordinarie tid av matchen. Dessutom om vi kollar på inbördes möten mellan dessa lagen så ser vi att i senaste fyra matcherna så har Tappara gjort 3,3,3 och 4 mål under ordinarie tid vilket gör att man ligger över 2.5 mål.

Vi tror på en mycket jämn match ikväll och det är svårt att sia om vilka som kommer vinna matchen trots att oddset talar för hemmalaget så finns det stora möjligheter att bortalaget drar det längsta strået. Jämnt lär det bli och vi tror på resultatet 2-3 som räcker för att detta spelet ska sitta. Med tanke på att detta är första matchen av två så är det svårt att veta hur lagen tänker men Tappara vill definitivt ta med sig ett bra resultat inför returen och efter den matchen ta sig vidare till Semifinal där eventuellt ett Svenskt lag väntar.

Om du har tänkt att spela på matchen så glöm inte att Nordicbet just nu har en kampanj på CHL som ger dig 100 kronor att spela för på valfri hockey match om du placerar ett spel på 100 kronor innan matchen startar. Varför inte lägga 100 kronor på vårt speltips och dessutom placera en extra hundring på en NHL match ikväll helt gratis. Glöm inte att du måste anmäla dig till kampanjen innan du placerar ditt spel, detta för att du ska få ditt gratisspel.

Vi valde att använda vårt 100 kronors gratisspel på spelet du ser till vänster, Adler Mannheim tar emot ett sargat Brynäs IF som just nu går tredje sämst när det kommer till form i SHL. Dessutom har detta Tyska laget chockat CHL lag tidigare då man bland annat besegrade HV71 med hela 6-3 för knappt två månader sedan. Vi tror på att hemmalaget gör minst fyra mål i kvällens match.

Vårt speltips för matchen Jyvaskyla – Tappara ser du lite längre ner i denna posten, missa inte det.


Spel: Tappara över 2.5 mål totalt i matchen (exklusive övertid och straffar)
Odds: 2.31 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked