Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 4 Juli | Uppflyttningsslutspel | Deportivo Riestra – Platense

Speltips 4 Juli | Uppflyttningsslutspel | Deportivo Riestra – Platense

Inga kommentarer

Nu är det äntligen dags för nya speltips och vi är tillbaka med ett mycket intressant spel. Matchen det handlar om kommer från uppflyttningsslutspelet i Argentinska Primera B Metropolitana där den legendariska fotbollsspelaren Diego Maradona ganska så nyligen var anställd hos Deportivo Riestra som ”Andlig tränare”, laget som man tar emot heter Platense.

Dessa två lagen har gått igenom hela säsongen och slutade två respektive nia i tabellen, och det är just dom platserna som tar lagen vidare till uppflyttningsslutspel. Endast ettan i serien klättrar direkt upp i Primera B som är näst högsta ligan i Argentina. Hemmalaget avslutade seriespelet med att kryssa hemma mot laget som slutade etta i tabellen och direktkvalificera sig och bortalaget kryssade även dom i sista seriespels matchen mot ligans tolfteplacerade lag.

Man skulle kunna säga att detta är ett topplag mot ett mittenlag i ligan, och att hemmalaget ska plocka tre poäng ikväll ser vi som mycket troligt. Matchen är kvartsfinal och det återstår semifinal och final för de laget som vinner ikväll, räkna med att hemmalaget kommer glida igenom detta slutspelet med en enorm vilja efter att ha placerat sig tvåa i tabellen och precis missat förstaplatsen.

Spel: Deportivo Riestra att vinna matchen
Odds: 2.20 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela på matchen med 2000 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked