Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 5 December | Champions League | Benfica – Basel

Speltips 5 December | Champions League | Benfica – Basel

Inga kommentarer

Benfica tar ikväll emot Basel och hemmalaget är helt avsågade från att kunna ta sig vidare från Champions League gruppen efter att laget inte lyckats ta en enda poäng på fem matcher och ha en udel målskillnad på 1-12. Bortalaget däremot ligger på en fin andraplats och har stora möjligheter vid vinst ikväll att säkra andraplatsen om Manchester United som sämst får med sig ett oavgjort resultat hemma mot CSKA Moskva ikväll. Basel vet att denna matchen är mycket betydelsefull och tre poäng är vad laget kommer gå för, Benfica vet själva med sig hur läget ligger till men kommer troligtvis bjuda upp till kamp så gott man kan även om det kan vara svårt att finna motivation.

Senaste mötet mellan dessa två lagen i gruppen slutade med en total överkörning från Basels sida där man vann med 5-0 och fullständigt förnedrade Benfica. Att det ska bli fem mål från bortalaget ikväll tror vi inte men att det blir minst två mål är något vi tror stenhårt på och därför också kommer spela. Basel är ett stark bortalag och Benfica kommer även dom vilja bjuda på en fin match i sista gruppspelsmatchen även om vi tror att det inte kommer räcka hela vägen.

Kanske är det sin före detta Svenska mittbacks stjärna Victor Nilsson Lindelöf som saknas i Benfica vilket gjort att man floppat totalt i årets säsong av CL, det är svårt att svara på men klubben kan knappast vara nöjda med årets prestationer.

Speltips: Över 1.5 mål av bortalaget
Odds: 2.80 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked