Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 7 Augusti | Allsvenskt toppmöte | Djurgårdens IF – Malmö FF

Speltips 7 Augusti | Allsvenskt toppmöte | Djurgårdens IF – Malmö FF

Inga kommentarer

Även om Malmö FF leder serien med tio poäng över tredjeplacerade Djurgårdens IF och enligt många blir väldigt svåra att stoppa från att ta SM-guldet så väljer vi ändå att kalla kvällens möte ett riktigt toppmöte i Allsvenskan. Ingenting är ännu avgjort och vi har sett ras i Allsvenskan tidigare från lag som haft stora ledningar i tabellen med över halva säsongen spelad för att sedan tappa mark till lagen under.

Djurgårdens IF som verkligen har vaknat till från att ha varit väldigt ojämna denna säsongen kommer med fyra segrar på fem senaste matcherna, senaste hemmamatchen så slog man Östersunds FK med hela 3-0 där man gjorde en mycket stabil match både bakåt och framåt. I den matchen så klev mittbacken och förre utlandsproffset Jonas Olsson fram och gjorde två mål, i kvällens match får DIF klara sig utan sin mittbacksgeneral som tyvärr missar matchen på grund av en trilskande ljumske. Dessutom saknas poängkungen Magnus Eriksson efter att ha fått sitt tredje gula kort i senaste vinst matchen på bortaplan mot tabelljumbon AFC Eskilstuna. Så som ni förstår så kommer hemmalaget till start i dagens match utan två av de viktigaste spelarna.

Malmö FF däremot kommer troligtvis till start med samma elva som ställde upp i 0-1 vinsten förra omgången borta mot GIF Sundsvall. Laget som senaste fem omgångarna började med två oavgjorda matcher och en förlust för att senaste två matcherna lyckas besegra två av Allsvenskans bottenlag med 2-0 mot Jönköping Södra och senaste vinsten mot Sundsvall.

Så med denna lilla snabbkollen så får vi ju betrakta båda lagen som två lag som just nu är inne i en riktigt bra formkurva och det tror vi även kommer synas på plan och inte minst på läktarna, just nu cirka tre timmar innan match så har hela 23000 biljetter sålts till denna matchen och räkna med ett galet tryck som kommer lyfta fram hemmalaget. Som vi ser det så är detta två jämna lag där MFF får utses som det något bättre laget, fördelen av hemmaplan gör att vi tror att det blir en väldigt svår match för bortalaget och därför väljer att spela på att DIF vinner matchen eller att det slutar oavgjort. Att hemmalaget ska klappa ihop och förlora denna matchen ser vi inte på kartan.

Spel: Dubbelchans, Djurgårdens IF eller Oavgjort
Odds: 1.60 @ Expekt| Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked