Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 7 December | Europa League | Zorya Luhansk – Athletic Bilbao

Speltips 7 December | Europa League | Zorya Luhansk – Athletic Bilbao

Inga kommentarer

Vilken match vi har att se fram emot ikväll, Zorya Luhansk tar emot Athletic Bilbao och hemmalaget är pressade att vinna för att knipa andraplatsen från Bilbao. Och vi alla förstår nog att Spanjorerna inte har helt en enkel uppgift när dom ska resa till ett iskallt Ukraina och plocka med sig tre poäng och en slutspelsplats hem till soliga Spanien.

Lagen möttes tidigare i år på Bilbaos hemmaarena och Zorya chockade alla när man fick med sig resultatet 0-1, laget har dock haft det tufft senaste två matcherna och nu satt sig i ett knivigt läge där det gäller att vinna eller försvinna. Bilbao är helt klart ett bättre lag på pappret men vi tror ändå mer på hemmavinst eller  oavgjort trots att oddsen talar emot dom.

Bilbao har gjort en riktigt kass säsong i ligan och just nu ligger laget femte sist, självförtroendet lär inte vara på topp inför denna matchen som man bara måste vinna då man rankades att vinna detta gruppspelet.

Zorya Luhansk spelar hemmamatcher på annan arena. (Pga kriget)
Båda lagen har senaste sex matcherna skramlat ihop sex poäng i både liga och EL.

Speltips: Dubbelchans, hemmavinst eller oavgjort
Odds: 1.85 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked