Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 7 Juni | Semifinal | Juventus U19 – Fiorentina U19

Speltips 7 Juni | Semifinal | Juventus U19 – Fiorentina U19

Inga kommentarer

Likt igår så är det brist på bra matcher därför får vi spana in de mindre ligorna och denna gången har vi hittat ett spel från Italienska Primavera som är ligan för alla U19 lag från klubbarna som spelar i Serie A och Serie B. Matchen vi har valt att ta en närmre titt på är den mellan Juventus U19 och Fiorentina U19.

Primavera är uppdelat i två serier som är uppdelade beroende på geografi, vi har kollat båda serierna och kan se att Juventus slutade på en fin förstaplats medan Fiorentina slutade på en fin andraplats i respektive tabell. Eftersom denna serien innehar ett slutspel så spelar det ingen roll om du kom etta i själva serien det är nu i slutspelet som det ska avgöras. På grund av Juves förstaplacering har man en fördel att man får spela på hemmaplan denna matchen, och visst det borde vara till fördel kan man tycka men bara så sen som i slutet på November förra året körde Fiorentina över Juve i Torino med 1-4 i cupen.

Dessa två lagen är två av de mest formstarkaste U19 lagen i hela Italien och ikväll ska ett bort, det är väldigt svårt att förutspå vilket lag som kommer vinna men vi tror det kan bli en hel del mål i denna matchen. Med tanke på att det är unga killar som är riktigt spelskickliga och inte riktigt samma stabila defensiv som vi får se i de stora ligorna så finns det stor chans att det blir riktigt målrikt ikväll.

Om vi kollar på båda lagens senaste matcher kan vi se en hel del matcher där det blir väldigt mycket mål,  Juventus har två matcher på senaste fem där det slutat 5-1 och 5-0 medan Fiorentina har tre matcher på senaste fem där det slutat 2-2, 6-1 och sjuka 12-1. Så att dessa två lagen kan göra mål kan ni vara säkra på, allt hänger på hur bra respektive lags defensiv håller ihop denna matchen.

Spel: Över 2.75 mål i matchen
Odds: 1.76 @ Betser | 100% upp till €100 + 50 free spins extra!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked