Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 8 Augusti | UEFA Super Cup | Real Madrid – Manchester United

Speltips 8 Augusti | UEFA Super Cup | Real Madrid – Manchester United

Inga kommentarer

Ikväll klockan 20:45 Svensk tid så ska Champions League mästarna Real Madrid möta Europa League mästarna Manchester United där båda lagen har chans att vinna den första Europa titeln för i år, alltså Uefa Super Cup som denna supercupen kallas. Räkna med att båda lagen kommer att gå in helhjärtat för att vinna denna titeln som faktiskt får anses som extremt prestigefull att vinna för båda lagen.

Real Madrid som har vunnit denna supercup 2002, 2014 och 2016 och därmed också är regerande mästarna får anses som favoriter i denna matchen där dom troligtvis kommer till start med bästa möjliga elva. Manchester United som inte alls är samma klubb som dom var i fornstora dagar får ändå anses vara på uppgång i och med Europa League guldet som dom plockade hem förra säsongen utan sin stjärnspelare Zlatan som tyvärr var skadad.

Det finns flera intressanta spel som vi har tittat på inför denna häftiga matchen men vi har bestämt oss för två stycken, det ena gäller ett hörnspel där vi tror att båda lagen kommer få ungefär lika många hörnor och att United startar matchen med två hörnor fler än Madrid och då måste minst en hörna mindre, lika många eller fler än Madrid.

Detta motiverar vi med att United är ett lag som är bra defensivt och inte släpper till många hörnor medan dom är bra framåt och faktiskt skapar en hel del hörnor. Att lagen möttes för knappt två och en halv vecka sedan och där fick United en hörna mer än Madrid spelar också in även om denna matchen har betydligt större dignitet så tror vi på en liknande matchbild när det kommer till hörnorna.

Spel: Hörnor 3-vägs Handikapp, Manchester United +2
Odds: 1.83 @ Scandibet (Nytt spelbolag!) | Sätt in 1000 kronor spela på matchen med 2000 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Det andra spelet som vi känner är spelvärt är målduellen mellan Benzema och Lukaku, faktum är att vi inte tror att någon av dessa två spelarna gör mål i denna matchen och därför anser vi att målduellen slutar oavgjort med noll gjorda mål vardera (Eller lika många mål om nu mål görs). Om vi tror att någon speciell spelare kliver fram i kvällens match så är det forne Manchester United spelaren Cristiano Ronaldo som är tillbaka efter semestern och troligtvis är sugen på att göra mål mot sin gamla klubb, att döma av Zidanes kommentarer inför matchen så spelar stjärnan i kvällens match från start.

Spel: Målduell: Benzema vs. Lukaku, oavgjort
Odds: 1.70 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked