Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 8 Juni | Damlandslaget på Gamla Ullevi | Sverige – USA

Speltips 8 Juni | Damlandslaget på Gamla Ullevi | Sverige – USA

Inga kommentarer

Ikväll klockan 19:30 tar Svenska damlandslaget emot USA på Gamla Ullevi och räkna med ett taggat Sverige som har mycket att bevisa i Kosovare Asllanis hundrade match i landslaget. Sverige som varit mycket upp och ner senaste halvåret har mycket att bevisa även om detta bara är en träningslandskamp. Senast de två lagen möttes var i OS-kvartsfinalen 2016 där Lisa Dahlkvist var stor hjälte i straffläggningen och räddade två straffar som tog Sverige till semifinal och senare ett välförtjänt OS-silver.

Om vi kollar på Svenska damlandslagets senaste matcher så kan vi se att dom verkligen blandar och ger, ena matchen kan dom slå Ryssland med stabila 4-0 för att matchen efteråt åka på en förlust mot Kanada med 0-1.

Även USA har blandat och gett senaste matcherna när man i Mars åkte på två förluster mot England med 0-1 och Frankrike med 0-3, efter de matcherna har man ryckt upp sig och i April vunnit två matcher i rad mot Ryssland med 4-0 och 5-1.

Möten mellan dessa två damlandslagen brukar vara ganska jämna, USA har inte slagit Sverige sedan 2012 och vi hoppas självklart på detsamma ikväll. Om vi ser senaste fyra matcherna mellan lagen så kan vi se att inte ett enda möte slutat med över 2.5 mål ordinarie tid, matcher mellan lagen är alltså ganska tilltäppta och vi tror på ett liknande scenario ikväll. Sverige och USA är också två av världens bästa defensiva lag och släpper inte in mycket mål bakåt, något som kommer visa sig ikväll.

Magkänslan säger att det kommer bli en tät match, mycket talar för ett oavgjort resultat och 1-1 är det som känns troligast. Vi kommer presentera två stycken speltips på denna matchen och vilket du väljer är helt upp till dig.

Spel: Under 2.5 mål totalt i matchen
Odds: 1.85 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
Spel: Dubbelchans, Sverige vinst eller oavgjort
Odds: 2.20 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Ikväll håller vi tummarna för vårt damlandslag och hoppas dom visar upp det fina spelet dom visade upp senast lagen möttes. Att Sverige ska förlora denna matchen på sin hemmaborg Gamla Ullevi ser vi inte som speciellt troligt. Hilda Carlén tar plats i målet efter att Hedvig Lindahl varit skadad, ikväll hoppas vi på storspel från denna unga duktiga tjejen.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked