Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 8 Juni | NBA-final | Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors

Speltips 8 Juni | NBA-final | Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors

Inga kommentarer

Det är verkligen dags för Cleveland Cavaliers att rycka upp sig i den tredje finalen när man tar emot Golden State Warriors på Quicken Loans Arena i Cleveland. I denna finalserien har det spelats två matcher där Warriors har varit hemmalag båda gångerna och ganska enkelt vunnit båda matcherna med 113-91 och nu senast 132-113. Så gissa om Cavaliers är sugna att komma ikapp nu när laget har två hemmamatcher på raken och jämna ut detta finalspelet, men frågan är om dom kan sätta emot enormt starka the Dubs som laget kallas.

Cleveland Cavaliers som är fjolårets vinnare av NBA gjorde en mycket fin säsong i grundserien och slutade på en fin andraplacering och har sedan dess slagit ut lag som Indiana Pacers i 8-delsfinalen, Toronto Raptors i kvartsfinalen och nu senast Boston Celtics i semifinalen som har tagit dom till denna finalen.

Golden State Warriors har utan tvekan varit NBA:s mest formstarkaste lag denna säsongen och man slutet som överlägsen etta i serietabellen vilket tog dom vidare till 8-delsfinal där man slog ut Portland Trail Blazers, i kvartsfinalen Utah Jazz och nu senast i semifinalen San Antonio Spurs. Faktum är att laget inte har förlorat en enda match i slutspelet, man har hela femton raka vinster med sig in i denna matchen.

Detta är en ganska svårtippad match, kanske rycker hemmalaget upp sig i denna matchen. Vi tror dock att Golden State Warriors fortsätter att ösa på och att man satsar på att gå igenom hela detta slutspelet utan att förlora en match, laget är bara två matcher ifrån att lyckas med den bedriften och gissa om spelarna är sugna. Men tanke på vilket överlägsenhet som laget har visat senaste två matcherna lagen emellan så kan man verkligen se vilken klasskillnad det är mellan dessa två lagen. Frågan för oss är bara med hur många poäng laget kommer vinna med inatt, kanske blir det en kross på nytt? Vi väljer dock att lägga oss på den lite säkrare sidan och spelar följande:

Spel: Golden State Warriors handicap -1.5 vinst
Odds: 1.80 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked