Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 8 November | Derby & kval till Superettan | Akropolis IF – IK Frej

Speltips 8 November | Derby & kval till Superettan | Akropolis IF – IK Frej

Inga kommentarer

Imorgon spelas ännu en kvalmatch till Superettan, Akropolis IF som gått riktigt bra i Division 1 Norra och tillslut hamnade på en fin andraplats efter Brage som varit överlägsna under året och därmed säkrat spel i Superettan 2018. Bortalaget i matchen IK Frej har haft en tuff säsong och det stod klart ganska tidigt att laget antingen kommer åka ur Superettan eller få kvala under hösten, laget ryckte upp sig något under sista matcherna och lyckades skrapa ihop tillräckligt med poäng för att säkra kvalplatsen trots att man endast tagit en poäng senaste tre matcherna.

Kvalmatchen som spelas senare idag är alltså match nummer ett av två och allt ska inte avgöras ikväll men vi tror att Akropolis själva vet om att störst chans att vinna detta kvalet är att knäcka Frej redan direkt på hemmaplan. För faktum är att Akropolis är Division 1 Norras bästa hemmalag säsongen 2017 och laget trivs verkligen på lilla mysiga Spånga IP som inte tar mer än 300 personer, där spelar man riktigt bra. Under årets tretton hemmamatcher så har man plockat hela 34 poäng alltså 11 vinster, en oavgjord och en förlust och man har en fin målskillnad på 41-17. Som ni ser så har man alltså ett målsnitt på hemmaplan på över 3.15 och detta är något som vi kommer att spela på idag.

Även om detta må vara mot Superettan motstånd så ska vi inte glömma att IK Frej är ett lag som helt saknar självförtroende och dessutom är man ett lag som under säsongen inte alls fått ordning på sin defensiv och därför också släppt in en hel del mål (51 stycken). Akropolis är en sportklubb som bildades 1968 och man har aldrig spelat i Superettan, ni kan bara tänka er vilken hunger som finns hos spelarna ikväll när man har chansen att skjuta upp klubben i finrummet. Eller i alla fall sätta sig i förarsätet inför returmatchen som spelas den 11 November på Vikingavallen i Täby.

Trots att detta är kval till Superettan och att det faktiskt är ett derby så har matchen tyvärr hamnat mycket i skymundan för den matchen som spelas samtidigt mellan Mjällby AIF och Örgryte IS, men med tanke på hur avgörande matchen är så kan ni räkna med en fullsatt arena och ett hemmalag som kommer köra på stenhårt.

Spel: Akropolis IF gör över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.86 @ Betser | 100% upp till €100 + FÅ ETT €10 FREE BET PÅ FREDAG!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[pricingtable id=”1005″]

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked