Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 8 November | Spännande Superettan kval | Mjällby AIF – ÖIS

Speltips 8 November | Spännande Superettan kval | Mjällby AIF – ÖIS

Inga kommentarer

Imorgon spelas en riktigt spännande Superettan kvalmatch mellan Mjällby AIF och Örgryte IS, senast dessa två lagen möttes var faktiskt i en likadan kvalmatch till Superettan 2015 alltså för nästan exakt två år sen. Den gången så startade man på Gamla Ullevi och ÖIS fick vara hemmalag i första matchen, matchen slutade 1-0 till ÖIS som åkte till Strandvallen med stort självförtroende men det blev svårare än man hade tänkt sig då MAIF efter 90 minuter plus tillägg även dom fick med sig 1-0. Den matchen gick till förlängning och där klev mittbacken Hannes Sahlin fram och gjorde 1-2 vilket också blev slutresultatet. Sahlin som missade förra matchen mot Värnamo på grund av avstängning är imorgon tillbaka och kommer troligtvis starta, vi gissar på att han har med sig en bra feeling som han kan sprida till övriga spelare.

MAIF som haft en riktigt bra säsong slutade på en andraplats i serien har aldrig riktigt varit nära på att ta direktkvalificering platsen som Landskrona BOiS säkrade, man har under senaste veckan kunnat förbereda sig på kval och ska vi vara helt ärliga så tror jag inte att många trodde att det skulle bli ÖIS även denna gången. ÖIS som haft en bedrövlig säsong avslutade Superettan på värsta tänkbara sätt och i sista matchen mot Värnamo där en poäng hade räckt för att säkra kontraktet inför nästa säsong så släppte man in 2-1 målet med knappt en kvart kvar av matchen och efter det såg spelarna riktigt uppgivna ut. Nu får man dock stå sitt kast och klara upp den här situationen man satt sig i dock så tror vi att det kan bli riktigt svårt sett till båda matcherna, faktum är att MAIF är ett lag med en positiv trend och ÖIS är ett lag med mycket negativ trend.

Sett till matchen imorgon så tror vi det kommer bli en match väldigt likt de kvalmatcherna som spelades mellan lagen 2015, det handlar om två lag som är rädda att gå fullt framåt med tanke på att det bara är match ett av två. Dessutom är det två relativt bra defensiva lag som borde kunna hålla ihop sitt försvar bra i en sån här viktig match. Därför tror vi inte att båda lagen gör mål i denna matchen, det betyder att matchen får sluta 1-0,-0-1, 0-0 osv.

Det ska bli väldigt intressant att se matchen imorgon och vi tror att ÖIS är de som känner absolut störst press och MAIF bara har allt att vinna. Däremot ska vi inte glömma att det är en division som skiljer dessa lagen åt och spelarna på planen skiljer i kvalitet, men vi alla vet hur det mentala kan spela in i en sån här match och vi tror att hemmalaget har störst vinstchans.

Spel: Båda lagen gör mål, NEJ
Odds: 1.90 @ Betser | 100% upp till €100 + FÅ ETT €10 FREE BET PÅ FREDAG!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[pricingtable id=”1005″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked