Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / SPELTIPS 9 Maj | Juventus – Monaco

SPELTIPS 9 Maj | Juventus – Monaco

Kommentarer

Ikväll är det dags för returmötet i semifinalen mellan Juventus och Monaco, första mötet slutade med en 0-2 vinst för Juventus som ångade på riktigt bra framåt och höll tätt bakåt. Något som vi lärt oss under årets upplaga av Champions League är att vi aldrig ska räkna ut Monaco även om det ser tungt ut att vända 0-2 på bortaplan mot ett av Europas starkaste defensiva lag.

Eftersom det mesta talar för en Juventus seger men matchen är alldeles förutsägbar så har vi inte funnit något spelvärde vid 1X2 spel i denna matchen, därför väljer vi att spela på på hörnor.

Juventus är ett lag som trycker på väldigt mycket på sin hemmaborg Juventus Stadium i Turin och lyckas ofta skrapa fram ett flertal hörnor, det gör det inte sämre att bortalaget Monaco måste trycka på framåt för att kunna vända resultatet från första rundan så även där borde det skrapas fram några hörnor.

Om vi kollar på Juventus senaste matcher på hemmaplan så ser vi att i senaste matchen mot Torino i ligan så blev det hela 13 hörnor och i senaste Champions League matchen på hemmaplan mot där Barcelona stod för motståndet blev det även där 13 hörnor totalt.

Spel: Över 10 hörnor totalt i matchen
Odds: 1.86 @ Nordicbet
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

Kommentarer

    Roger skriver:

    Tack för ett bra speltips, det kändes aldrig riktigt oroligt då båda lagen öste på bra!
    14 hörnor totalt och några tusenlappar extra in på kontot idag! Perfekt!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked