Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 9 November | Häftig VM-playoff | Nordirland – Schweiz

Speltips 9 November | Häftig VM-playoff | Nordirland – Schweiz

Inga kommentarer

Nordirland mot Schweiz kommer bli en riktig häftig match och det Nordirländska landslaget som vi får se är det bästa som skådats på mycket länge, det har också gjort att folket både tror och hoppas på VM-slutspel i Ryssland 2018. För det var ju faktiskt bra många år sedan man senast nådde dit, VM i Mexiko 1986 var senast man var med i en VM turnering och det var VM då Maradona glänste och Argentina vann sin andra och senaste titel. Så ni förstår att det var många år sedan och detta är en riktigt stor match för både laget och folket i ett land som haft det väldigt oroligt under många årtionden.

Nordirland som lottades in i samma grupp som Tyskland (Grupp C) fick rikta in sig direkt på att nå andraplatsen i kval gruppen som skulle ge dom chansen till playoff-matcherna. Tillsammans med lag som Tjeckien, Norge, Azerbajdzjan och San Marino som var det nog ändå många som Såg Nordirland som favoriter av knipa andraplatsen tillsammans med Tjeckien. Nordirland gick igenom gruppen med endast tre förluster två av dessa mot Tyskland och den sista och senaste matchen mot Norge som inte hade någon betydelse då man redan hade säkrat playoff-platsen.

Även Schweiz har gjort ett bra kval gruppspel och även om man hade Portugal i samma grupp så gjorde man nio riktigt fina matcher men i den avgörande matchen borta mot Portugal så vann Portugisernamed 2-0 och gick om Schweiz på målskillnad. Även om resterande lag i grupp B (Andorra, Lettland, Färöarna och Ungern) får anses som ganska mediokra (bortsett från Ungern) så har laget helt klart gjort sitt jobb och lite därtill och visat att man är en fotbollsnation på framfart. Det är lite svårt att sia om hur starka laget är på bortaplan då motståndet inte varit särskilt tufft men nu är det playoff som väntar och vi förväntar oss ett defensivt Schweiz som kommer bli tillbakatryckta och gå på kontringar.

Om Schweiz lyckas stå emot hela matchen blir till att se men vi tror att Nordirland blir en tuff nöt att knäcka, och att hemmalaget ska kunna vinna denna matchen ser vi inte alls som omöjligt även om det blir en tuff match. Vad vi väljer att spela på denna matchen blir dock ett lite säkrare spel, att Nordirland vinner men att vi får pengarna tillbaka om det blir oavgjort.

Spel: Nordirland vinner, pengarna tillbaka vid oavgjort
Odds: 2.40 @ Betser | 100% upp till €100 + FÅ ETT €10 FREE BET PÅ FREDAG!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[pricingtable id=”1005″]

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked