Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 5/4 | Slutspel i Svenska damhandbollsligan

Speltips 5/4 | Slutspel i Svenska damhandbollsligan

Inga kommentarer

Idag spelas första rundan av kvartsfinalerna mellan Höör och Skövde, Höör som är inne i en väldigt bra period för tillfället möter ett sämre Skövde som inte har speciellt många segrar senaste tiden. Senaste hemmamötet för cirka tio dagar sedan slutade med en komfortabel seger för hemmalaget Höör som vann med hela 31-22.

Höör som för tillfället är starka på både hemmaplan och bortaplan kommer inte ha några som helst problem ikväll att slå Skövde och självklart så väger hemmaplan in som en tung fördel mot gästerna som är riktigt svara på bortaplan.

Om vi kollar på senaste tretton matcherna för Höör i ligan så har Höör vunnit tolv av dessa och dessutom har elva av dessa matcherna vunnits med över 5 mål och i flera av matcherna betydligt större siffror. Skövde som endast har en bortaseger senaste tretton matcherna och den segern dessutom mot ligans sämsta lag Hellton, som i år åkte ur högsta serien.

Till denna matchen har vi hittat ett mycket spelvärt spel som vi hoppas att så många som möjligt ryggar, vi kommer gå in väldigt hårt ikväll på denna matchen.

Spel: Handikapp ( 0 : 3.5 ) Spel 1 (Hemmaseger)
Odds: 1.85 @ BETSAFE

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked