Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Kampanjer & bonusar / Grymma oddsbonusar och erbjudanden att använda i helgen

Grymma oddsbonusar och erbjudanden att använda i helgen

Inga kommentarer

Äntligen är helgen här och vad passar bättre än att fira med lite grymma oddsbonusar och erbjudanden för betting, som vanligt så spelas det enormt mycket matcher under helgen oavsett vilken sport det gäller och spelbolagen har en förmåga att vara extra generösa mot sina spelare.

Ikväll så tar PSG emot Nice i en match där hemmalaget har chansen att dra ifrån ytterligare i Ligue 1, imorgon och på Söndag hittar vi matcher från Europas alla stora ligor inklusive spännande matcher från både Allsvenskan och Superettan som du garanterat kommer vilja ha några bet på. Gillar du inte fotboll så ska du veta att KHL, NHL och SHL matcher spelas under hela helgen. Självklart är alla mindre sporter också igång för fullt under helgen.

Kort och gott, det finns något för alla att spela på i helgen.

SPELA HOS BETSER OCH FÅ TRE STYCKEN €25 FREE BETS I HELGEN!

1. Mellan fredag och söndag ger Betser dig ett 25 € Free Bet (varje dag) när du sätter in 40 € eller mer, ELLER ett 10 € Free Bet för en insättning på 20 € eller mer. Detta erbjudande gäller en gång om dagen, vilket betyder att du kan få Free Bets upp till hela 75 € totalt i helgen. Detta är ett erbjudande som inte får missas, free bets delas normalt ut någon enstaka gång av spelbolagen men här får du hela tre stycken under en helg värde totalt €75.

2. Och som om det inte vore nog så har Betser ytterligare ett €25 free bet erbjudande. Placera ett 1X2 fulltids bet före avspark på att Manchester United vinner över Tottenham och om du förlorar ditt bet, ger Betser dig pengarna tillbaka i form av ett Free Bet upp till 25 € på måndag.

SPELA HOS BETSER OCH FÅ TRE STYCKEN €25 FREE BETS I HELGEN!

SPELA HOS NORDICBET MED TRE GRYMMA ERBJUDANDEN I HELGEN!

Även Nordicbet är generösa denna helgen, just nu så har spelbolaget flera aktiva erbjudanden som ger dig både free bets och riskfria spel.

1. Anmäl dig till NHL-kampanjen som Nordicbet har igång och du får spela 100 kronor riskfritt på valfri NHL match. Skulle du förlora får du tillbaka dina pengar helt utan omsättningskrav.

2. Anmäl dig till SHL-kampanjen som Nordicbet har igång just nu och placera 200 kronor på valfri SHL match, du får då direkt ett free bet värde 200 kronor att använda på SHL som du kan placera från din mobiltelefon.

3. Anmäl dig till NBA-kampanjen, likt kampanjen ovan från SHL så gäller samma sak här. Placera 200 kronor på valfri NBA match och Nordicbet ger dig direkt 200 kronor i form av ett free bet att använda på valfri NBA-match.

SPELA HOS NORDICBET MED TRE GRYMMA ERBJUDANDEN I HELGEN!

SPELA HOS 888 SPORT OCH SAMLA IHOP BOOST POLETTER UNDER HELGEN!

888Sport har ett väldigt unikt erbjudande som vi tycker är väldigt intressant, du ska helt enkelt spela live för att samla ihop profit boost poletter. Profit boost-polletter ger pollettens procentuella värde på ett vinnande spels vinst. Till exempel om ett spel till odds 15.00 boostas med en pollett på 100% så blir resultatet ett spel till odds 30.00.

Placera 5 livespel värda 100 kr+ var – få 25% PBT
Placera 10 livespel värda 100 kr+ var – få 50% PBT
Placera 15 livespel värda 100 kr+ var – få 75% PBT
Placera 20 livespel värda 100 kr+ var – få 100% PBT

SPELA HOS 888 SPORT OCH SAMLA IHOP BOOST POLETTER UNDER HELGEN!

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Ladda ner den nya grymma Expekt iPhone-appen, placera ett spel innan avspark på Manchester United mot Tottenham Hotspur som spelas på Lördag klockan 13:30 så får du pengarna tillbaka på ditt första live-spel om det skulle gå förlorat.

Ladda ner appen, placera ett spel innan avspark & live på Man Utd vs Tottenham (50 kronor -250 kronor och lägsta odds 1.8).
Om ditt live-spel går förlorat, får du pengarna direkt tillbaka i form av en bonus upp till 250 kr.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Skulle du av någon anledning inte finna en oddskampanj som passar dig så kan du ju självklart kolla in våra oddsbonusar som vi har på sidan. Där finner du flera bra insättningsbonusar och andra spännande erbjuden. Vi jobbar med den sidan och inom en snar framtid så kommer du se ett stort antal fler spelbolag presenterade.

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked